transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-01-2016

Repararea alternatoarelor, o solutie eficienta pentru evitarea costurilor de inlocuire

Repararea alternatoarelor, o solutie eficienta pentru evitarea costurilor de inlocuire

Foarte multe masini ajung, la o anumita "varsta", sa inregistreze probleme la alternator. Pot fi diverse componente care se strica - rotorul, statorul, releul, rulmentii, carbunii, diodele etc. In toate aceste cazuri, o companie de service specializata in astfel de probleme poate ajuta la diminuarea costurilor, caci se evita inlocuirea totala a alternatorului. Reparatii alternatoare in Bucuresti si Ilfov pot fi realizate rapid in service-ul auto din Bulevardul Energeticienilor nr. 86, sector 3.

"Alternator auto defect? S-ar putea ca defectiunea sa fie de la statorul acestuia. Specialistii nostri pot remedia orice defectiune a alternatorului auto. Inlocuim orice parte componenta a alternatorului, inclusiv statorul, pentru orice marca de autovehicul, motocicleta, sau utilaj. Lucram cu piese originale si oferim garantie pentru lucrarile efectuate. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne sunati la telefon 0766 74 82 11.

Va asteptam la sediul nostru din Bulevardul Energeticienilor nr. 86", se precizeaza pe www.reparatii-alternatoare.com, acolo unde pot fi accesate informatii complete despre problemele care pot aparea la alternatoare.

Service-ul este unul multi-brand, asadar posesorii de Dacia, Ford, Audi, BMW, Opel sau orice alt brand de masina pot apela cu incredere la specialistii companiei, care lucreaza in conditii legale, oferind inclusiv garantie pentru lucrari si piesele inlocuite, in functie de situatie. Se recomanda diagnoza auto regulata nu doar atunci cand este sesizata o problema, ci si la un anumit interval de timp - o revizie este ca un control medical complet pe care il poate face o persoana pentru a-si monitoriza starea de sanatate. In orice caz, repararea alternatoarelor este o solutie eficienta pentru evitarea costurilor de inlocuire completa.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar