transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-02-2017

Retailul modern, domeniul in care apar tot mai multe joburi disponibile

Retailul modern, domeniul in care apar tot mai multe joburi disponibile

Piata de locuri de munca din Romania s-a modificat de-a lungul timpului, pe masura ce noi domenii au devenit de interes in societatea moderna. Daca despre abundenta de joburi din industria IT&C s-a vorbit adesea in ultima decada, subiectul cu privire la locuri de munca in retailul modern este unul mai recent propulsat in prim-plan pe piata de HR.

Daca privim in economie, chiar si la cifrele pe anul 2016, observam ca in Romania cresterea economica s-a bazat pe cresterea consumului. Nu intamplator, lanturile de retail cu dominanta alimentara s-au dezvoltat atat de puternic in ultimii ani, iar multe branduri accelereaza in continuare. Mai mult, 2016 a fost primul an in care s-a pus atat de puternic accentul pe brand de angajator in FMCG.

Noi si noi magazine se deschid nu doar in acest domeniu de retail cu dominanta alimentara, ci si pe alte sectoare din comert - de la bricolaj la articole sportive, de la produse pentru casa la jucarii, de la fashion la electronice, electrocasnice si IT&C. Implicit, creste puternic si presiunea pe salarii, in special in orasele mari, unde exista atat de multe optiuni de angajare in retail.

Pentru a reusi sa ocupe locuri de munca vacante, dar mai ales pentru a-si fideliza personalul astfel incat acesta sa nu fie "sedus" de concurenta, marile branduri din retailul modern ofera salarii tot mai mari, dar si alte beneficii precum asigurare privata de sanatate, tichete de masa, zile suplimentare de concediu, traininguri, programe de team-building cu accent pe distractie pentru angajati etc.Pentru posturile superioare, se ofera in unele situatii nu doar gadgeturi din partea companiei, ci si masina de serviciu sau alte avantaje speciale. Lanturile de retail puncteaza si la un alt capitol: le permit angajatilor sa avanseze rapid in cariera, in cadrul companiei, eventual la alte puncte de lucru din tara ori chiar din strainatate, pentru cei care doresc acest lucru.

Pentru a gasi joburi disponibile in retail, cel mai simplu este sa cauti online locuri de munca in Sibiu, Bucuresti, Constanta, Brasov, Iasi, Timisoara... si orice alte orase ar fi de interes. De asemenea, unele companii din retailul modern au lansat online propriile platforme unde se poate aplica pentru joburile disponibile.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar