transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-05-2019

Serviciile de curatenie pentru locuinte, tot mai solicitate in orasele mari

Serviciile de curatenie pentru locuinte, tot mai solicitate in orasele mari

Stilul de viata modern, extrem de dinamic, determina tot mai multe persoane ce traiesc in orase mari din Romania sa faca totul posibil pentru a externaliza cat mai multe parti din munca nedorita, dar necesara. Nu este usor sa ai o activitate profesionala densa, poate chiar proiecte de antreprenoriat, si in acelasi timp sa ai o casa care sa functioneze ca o locuinta primitoare. Poate ca nu este cazul sa angajezi o menajera, insa nici sa ai saptamanal ore in sir in care sa consumi energie si timp, deci resurse importante, pentru procesul de curatenie.

A nu se intelege gresit! Nu este vorba in niciun caz despre mentalitatea potrivit careia anumite munci sunt injositoare... Orice munca este "sfanta", mai ales cand vorbim despre munca in propriul camin, care trebuie sa fie curat si frumos, deci un mediu sanatos pentru toti cei din familie. Daca exista copii, cu atat mai mult spatiul trebuie igienizat cat mai des in mod corespunzator. Problema este cu timpul... persoanele ocupate constata inevitabil ca au prea putin timp.

Cand tragi linie si observi cat de putin timp liber ai, sa il aloci pentru inca o operatiune de munca (cea de curatenie) nu este deloc o idee buna. Este nesanatos, neproductiv si chiar teribil de scump sa faci acest lucru. Nu trebuie sa uiti sa traiesti, sa ai timp dedicat celor dragi, sa te relaxezi, sa te odihnesti.

Cum ramane cu partea de curatenie acasa? Poti sa apelezi la o firma specializata in realizarea de curatenie la standarde profesionale. Serviciile de curatenie pentru apartamente, garsoniere si case / vile sunt tot mai solicitate in marile orase. In Bucuresti si Ilfov, cererea este din ce in ce mai mare si implicit firmele de profil se dezolta cu echipe tot mai mari si echipamente tot mai performante. Este important sa nu alegi la intamplare o firma de curatenie, ci sa colaborezi cu una care iti ofera servicii premium la preturi oneste, care iti asculta cu atentie cererile si care arata flexibilitate cat mai mare. Nu in ultimul rand, este ideal sa colaborezi cu specialisti cu experienta.

Sa platesti direct o persoana pentru curatenie? Poate sa fie o mare greseala... Pe de o parte, nu stii cat de serioasa este acea persoana, chiar daca poate chiar ti-a fost recomandata de cineva. Apoi, chiar si considerand ca este o persoana onesta si foarte muncitoare, nu poate face ceea ce poate realiza o echipa de la firma specializata in curatenie profesionala. Doar aceasta din urma vine cu echipamente profesionale si solutii extrem de eficiente pentru curatenie in profunzime. Timpul alocat curateniei va fi mai redus, in functie de spatiu pot actiona mai multe persoane in acelasi timp. Apoi, daca o persoana angajata direct se poate imbolnavi sau poate avea diverse probleme personale, in cazul contractului cu o firma de curatenie nu exista astfel de situatii, nu esti afectat(a) de concedii si alte asemenea.

Ce te mai intereseaza la o firma de curatenie Bucuresti sau din alta localitate? O imagine cat mai buna, pentru ca o firma care investeste in imaginea sa (mai ales online) este o firma careia ii pasa de viitor, care isi ia un angajament pe termen lung pe piata de specialitate.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar