transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-07-2024 4.5404 lei 4.9681 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-01-2016

Strategia Easy Money - recomandari de la Ponturi-Bune.ro

Strategia Easy Money - recomandari de la Ponturi-Bune.ro

Daca in trecut era vorba doar despre online versus offline, acum pasionatii de pariuri sportive care au descoperit avantajele jocului pe internet doresc permanent sa gaseasca noi tehnici pentru a-si creste castigurile. Portalul de specialitate Ponturi-Bune.ro ofera zilnic informatii extrem de utile, dar si analize, clasamente, recomandari. Sunt vizate exclusiv agentiile de pariuri sportive online care au obtinut deja licenta pentru practicarea acestor jocuri de noroc in randul romanilor.

"Am inceput o strategie noua, aceasta fiind numita Easy Money. Aceasta tactica de pariere este extrem de folosita in randul pariorilor profesionisti si a avut parte de un succes pe pagina noastra. Un aspect foarte important al acestei strategii este ca poate fi jucata doar la agentiile de pariuri online", se precizeaza in sursa mai sus mentionata. Pentru ca la aceasta strategie de pariuri conteaza chiar si cea mai mica diferenta de cote, este foarte important sa fie aleasa cea mai buna agentie de pariuri online.

In primul rand, sunt recomandate cele mai bune tipuri de pariuri pentru aceasta strategie.

Astfel, la fotbal, vorbim despre Total goluri sub/peste; Handicap ajustabil; Total goluri echipa sub/peste. La tenis, Total game-uri in meci sub/peste, Handicap ajustabil si Total game-uri jucator sub/peste. In cazul baschetului, exista: Total puncte in meci sub/peste, Handicap ajustabil, Total puncte echipa sub/peste. Prezent este si hocheiul, cu Total goluri in meci sub/peste, Handicap ajustabil, Total goluri echipa sub/peste. "Dupa cum puteti observa, handicapurile si golurile/punctele domina toate sporturile. Cel mai important este ca agentia sa aibe optiunea de handicap asiatic si linii de sub/peste cat mai scazute si ridicate", mai spun cei de la ponturi-bune.ro.

Cele mai recomandate case de pariuri online care ofera aceste oportunitati sunt Unibet, Netbet si Sportingbet, in aceasta ordine. Detalii complete si argumente pot fi accesate online. Tot pe ponturi-bune se pot afla informatii utile despre pariuri live si despre multe alte oportunitati din lumea pariurilor sportive pe internet.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar