transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-04-2024 4.6687 lei 4.9764 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-01-2016

Transport caini si pisici in Europa, in conditii legale si sigure

Transport caini si pisici in Europa, in conditii legale si sigure

Transportul international al animalelor de companie este supus unor reglementari clare la nivel european, mai ales in Uniunea Europeana. Dincolo de aspectele legale, posesorii de caini si pisici care au nevoie de servicii de transport pentru animale isi doresc siguranta maxima, caci nu vorbim despre o simpla marfa care se poate inlocui in caz de deteriorare, ci de fiinte vii care, de foarte multe ori, sunt cu adevarat o parte din familie.

Franta, Ungaria, Olanda, Germania, Austria, Marea Britanie - iata doar cateva dintre tarile europene in care se pot transporta, din Romania, animale precum caini si pisici. "Iubim animalele si stim ca stapanii lor isi doresc sa le ofere un confort sporit. Suntem adevarati specialisti in ceea ce priveste transportul cateilor si pisicilor", subliniaza reprezentantii International dogs & cats Travel.

Cei interesati pot citi pe website-ul www.transportcaini.ro detalii complete despre procedura de transport. Printre altele, catelul sau pisica, conform legislatiei in vigoare, poate pleca din tara doar dupa varsta de 4 luni. Data implantarii sau citirii microcipului trebuie sa fie inainte de data vaccinarii antirabice, iar data vacinarii antirabice trebuie sa fie mai veche de 21 de zile fata de data plecarii.Transport pisici si caini in Uniunea Europeana se face doar pe baza de rezervare, pe website-ul mentionat mai sus. Compania are masini special dotate si autorizate pentru asemenea transport special. Astfel, se respecta toate prevederile legale, care sunt evident in interesul clientilor ce comanda aceeste servicii de transport pentru animalele lor de companie. Tot pe www.transportcaini.ro pot fi gasite informatii si fotografii de la alte transporturi de caini si pisici realizate in trecutul apropiat.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar