transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-10-2016

Transport international pentru caini si pisici, in conditii moderne si sigure

Transport international pentru caini si pisici, in conditii moderne si sigure

De-a lungul timpului, mijloacele de transport au evoluat, oferindu-ne viteza, comoditate si siguranta. De evolutie in acest domeniu pot sa beneficieze acum nu doar oamenii, ci si... animalele de companie. Daca ne gandim la masina personala, adesea cainii si pisicile sunt oaspeti, insotitori pentru stapanii lor. Cainii se pot plimba si cu mijloace de transport in comun in oras, ba chiar pot fi vazuti adesea si in tren.

Calatoria animalelor de companie este permisa si in avion, in anumite conditii, insa cainii si pisicile o vor considera, in cele mai multe cazuri, deloc placuta... Iar unde exista neplacere de acest gen, din pacate pot exista si probleme de sanatate astfel generate. Trebuie subliniat faptul ca transportul recomandat pentru animalele de companie este cel rutier.

Mai nou, in Romania exista si firme ce ofera transport international pentru caini si pisici. O astfel de companie, cu sediul in Bucuresti, mentioneaza pe website-ul propriu ca are autorizatie oferita de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, care reglementeaza activitatea pe aceasta nisa de servicii pentru posesorii de animale de companie.Transportul international pentru animale ofera conditii moderne si sigure: masini pentru transport tip 2 si autorizate traces; soferi certificate de competenta pentru a conduce vehiculele rutiere care transporta animale vii; ingrijitori insotitori pentru animale; dotari speciale in masini, precum instalatie automata de climatizare, custi pentru caini si pisici adaptate staturii fiecarui animal, custi ce sunt bine ancorate.

"Fiecare caine va avea propria cusca, fara exceptie. Hranirea se realizeaza de cel putin doua ori pe zi, iar apa este schimbata des. Un aspect demn de mentionat este ca se va realiza inclusiv plimbarea in lesa a cainilor, in functie de situatie si de ceea ce este stabilit alaturi de stapani", se precizeaza pe www.transport-caini.net. Cei interesati de astfel de servicii pot vizita si pagina de Facebook a companiei, la adresa https://www.facebook.com/transport.caini.international. Aici se anunta si datele pentru transport international catre tari precum Franta, Germania sau Austria.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar