transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 02-06-2023 4.6562 lei 4.9696 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-05-2014

Affligem - un nou brand de bere belgiana disponibil in Romania

Affligem - un nou brand de bere belgiana disponibil in Romania

Affligem, berea belgiană certificată de abatie, una dintre ultimele 22 de beri de acest tip existente în lume, a cărei istorie începe în secolul al XI-lea, este acum disponibilă în România. Fiind relevantă pentru gusturile si stilurile de viată contemporane, Affligem se adresează acelora care caută un gust exceptional pe care să îl savureze într-un moment de relaxare, spun reprezentantii companiei.

Această bere are o calitate atemporală, dincolo de tendinte si de modă. Affligem este extrem de apreciată de către iubitorii de bere, oferind o selectie de sortimente care reflectă extraordinara mostenire, autenticitatea si calitatea desăvârsită a berii belgiene.

Affligem este importată în România de HEINEKEN si este disponibilă în două variante care acoperă o varietate de preferinte si ocazii de consum: Affligem Blondă si Affligem Double. Produsul este îmbuteliat în sticle de 0.3 litri si va fi disponibil în locatii premium din toată tara, din reteaua retail si horeca.

Berea Affligem a fost creată în anul 1074 de sase cavaleri care si-au schimbat armurile cu robele călugăresti, dedicându-si viata însusirii artei mestesugăresti a fabricării berii si a obtinerii unui gust unic. Berea Affligem păstrează reteta originală‚ Formula Antiqua Renovata, care garantează ca gustul deosebit al acesteia să rămână neschimbat si, totodată, este o combinatie perfectă între mostenire si modernitate.

O trăsătură distinctă berii Affligem este dubla fermentatie: în fiecare sticlă de bere se adaugă un tip special de drojdie, care aduce gustului berii un plus de maturitate, complexitate si distinctie.

"Affligem este o bere deosebită, contemporană, care se adresează consumatorilor sofisticati, în căutarea unui plus de rafinament. Calitatea si puritatea berii s-au păstrat neschimbate de 1000 de ani datorită respectării retetei originale, care s-a transmis din generatie în generatie. Suntem încântati să adăugăm această bere în portofoliul nostru si credem cu tărie că va fi pe gustul celor mai exigenti “connaisseuri", a declarat Andrea Veress, Group Brand Manager Premium Brands HEINEKEN România.

Cu o traditie de aproape 1.000 de ani, Affligem este o specialitate de bere premium. Este o bere belgiană certificată de abatie, una dintre cele 22 de beri de acest tip existente în lume. De-a lungul timpului, Affligem a câstigat aurul la o serie de evenimente din industrie, inclusiv la prestigiosul “European Beer Star Awards”. Affligem este importată în România de HEINEKEN.

Affligem Blondă a câstigat aurul la “The European Beer Star Awards” în 2007, 2008 si 2012 si argintul în 2006. Affligem Double a câstigat argintul la “The European Beer Star Awards” în 2007.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
matt crorkzz
2RvgUn Thanks for the blog post.Really thank you! Much obliged.
crorkz matz
epB3ae Muchos Gracias for your blog post.Thanks Again. Want more.
link building
fZlIPF A round of applause for your blog.Really thank you! Fantastic.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar