transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-11-2013

Asociatia Spirits Romania, in curs de infiintare, va deveni membra spiritsEUROPE

Asociatia Spirits Romania, in curs de infiintare, va deveni membra spiritsEUROPE

Cei mai mari producători şi importatori au luat decizia de a înfiinţa asociaţia patronală a producătorilor şi importatorilor de băuturi spirtoase denumită Spirits Romania. Asociaţia, în curs de înfiinţare, va deveni membră spiritsEUROPE, cel mai important patronat european din industria băuturilor spirtoase, având în componența sa 31 de asociaţii profesionale naţionale din 25 de ţări, precum şi pe cei mai importanţi producători din domeniu: Bacardi Martini, Beam Inc., Brown-Forman, Gruppo Campari, Diageo, Moet Hennessy, Pernod Ricard și Remy Cointreau.

Asociaţia patronală Spirits Romania va juca un rol activ în industrie, prin încurajarea cooperării între producătorii şi importatorii băuturilor spirtoase din România, prin promovarea rolului său la nivel macro-economic, încurajând sectorul să facă faţă provocărilor cu care acesta se confruntă şi promovând dialogul social constructiv cu autorităţile Statului.

“Suntem mândri şi onoraţi să reunim în cadrul asociaţiei Spirits Romania cei mai importanţi producători şi importatori de băuturi spirtoase din România. Acest lucru este într-adevăr o realizare, declară  Florin Rădulescu, Preşedinte al Spirits Romania. Ne propunem ca asociaţia să joace un rol crucial în rezolvarea problemelor cu care se confruntă industria noastră, în special în vederea combaterii comerţului ilegal şi producţiei ilicite de băuturi spirtoase, care sunt extrem de periculoase atât pentru sănătatea economică, cât şi pentru cea publică din România. În linii mari, dorim să apărăm dreptul sectorului de a produce şi a distribui produse de bună calitate pe piaţa românească”, a declarat Florin Rădulescu.

“Spirits Romania invită în Asociaţie toţi producătorii şi importatorii de băuturi spirtoase care sunt interesaţi în a crea valoare sectorului şi înţeleg importanţa unei atitudini responsabile faţă de sectorul în care activează, atât la nivel de promovare către consumatori, cât şi la nivel de dialog constructiv cu autorităţile publice”, a concluzionat Preşedintele Asociaţiei Spirits Romania.“Spirits Romania va juca un rol important în promovarea industriei ca şi contribuitor fiscal important în sectorul economic din România. Vom fi un partener de dialog pentru organizaţiile guvernamentale şi non-guvernamentale, apărând dreptul membrilor de a produce şi comercializa băuturi alcoolice într-un mod responsabil şi într-un mediu legal coerent. În acest demers, vom folosi toată expertiza pe care ne-o pot pune la dispoziţie corespondenţii noştri la nivel european”, a adăugat Tudor Furir, Vice-Preşedinte al Asociaţiei Spirits Romania.

“Suntem mândri să avem alături de spiritsEUROPE un nou membru, Spirits Romania”, a declarat Paul Skehan, Director General al spiritsEUROPE. “În consecinţă, acum reprezentăm interesele sectorului de băuturi spirtoase la nivel European prin 31 de asociaţii naţionale şi 8 companii multinaţionale la nivel european. Băuturile spirtoase distilate sunt la fel de diverse precum cultura fiecărui popor european şi nici România nu face excepţie – din această perspectivă, cu următoarea ocazie în care voi vizita Spirits Romania, voi face cunoştinţă cu România în perspectiva gustului local şi tradiţional al Ţuicii, Pălincii, Ginarsului sau produselor pe bază de ierburi din zona Transilvaniei”, a adăugat el.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar