transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2024 4.5756 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 14-04-2014

Aterizeaza la cea mai tare petrecere - campanie promotionala Smirnoff si J&B

Aterizeaza la cea mai tare petrecere - campanie promotionala Smirnoff si J&B

Smirnoff, băutura spirtoasă numărul 1 la nivel mondial, si J&B, cel mai neconventional whisky din lume, anuntă lansarea campaniei nationale „Aterizează la cea mai tare petrecere”, prin care consumatorii români pot câstiga, prin tragere la sorti, un weekend la Ibiza, precum si numeroase premii zilnice, constând în căsti audio sau sisteme audio Wi-Fi. 

J&B este băutura care dă startul unei petreceri pline de viată, iar Smirnoff este catalizatorul care promovează un nou stil de viată, mai putin stresant si plin de voie bună si imaginatie bogată. Când te gândesti la aceste valori, automat îti imaginezi o petrecere sălbatică, alături de multi prieteni buni. Nimic nu reprezintă mai bine acest tip de distractie, decât Ibiza, insula care nu doarme niciodată.

Prin campania „Aterizează la cea mai tare petrecere”, J&B si Smirnoff promit unui fericit câstigător posibilitatea de a petrece un weekend fascinant, alături de încă doi prieteni, în Ibiza, insula care îti trezeste apetitul pentru petrecere, oricând numai o auzi mentionată.

Campania promotională se desfăsoară în perioada 14.04.2014 – 31.05.2014. Pentru a se înscrie în promotie, consumatorii trebuie să trimită codul unic descoperit pe eticheta promotională de pe orice sticlă J&B sau Smirnoff, prin SMS, la numărul scurt 1234, sau pe Facebook.

Câstigătorul premiului cel mare, un weekend alături de doi prieteni, în Ibiza, va fi anuntat în urma tragerii la sorti, care va avea loc la finalul campaniei.

Smirnoff, desemnată băutura spirtoasă premium numarul 1 în lume, îsi are originile în Rusia secolului XIX.

Povestea Smirnoff îsi are originile în anul 1864 în Moscova, unde Piotr Arsenyevich Smirnoff si-a deschis o distilerie si a început să producă propriul brand de vodcă, urmând să primească de la tar 22 de ani mai tarziu, titlul de Furnizor al Curtii Imperiale Rusesti.

Brandul Smirnoff a fost întotdeauna cunoscut pentru vodca de calitate, savurată responsabil în 130 de tări din întreaga lume. Pentru mai multe informatii, accesati site-ul la www.smirnoff.com. În România, marca Smirnoff este distribuită oficial de către PPD România, liderul pietei de băuturi spirtoase premium.

J&B Rare contine 42 whisky-uri din malt si cereale, atent selectate pentru a crea o balantă perfectă si o aromă subtilă, fină si complexă. Acest echilibru delicat conferă blendului caracterul său distinctiv. Esenta J&B este dată de whisky-urile Speyside. Datorită acestora, whisky-ul capătă o culoare vie, deschisă si un gust delicat de fructe, cu note subtile de mere si pere. Savoarea individuală a malturilor Speyside este evidentiată de unele dintre cele mai fine whisky-uri de cereale din Scotia.

În anii 1930, după prohibitia din Statele Unite, a luat nastere ceea ce este cunoscut în zilele noastre J&B Rare, devenind una dintre cele mai populare mărci de Scotch whisky din lume. J&B este whisky-ul suprem pentru organizarea petrecerilor legendare, iar aroma complexă si subtilă îl face ideal pentru diverse mixuri.
 
Prezentă pe piata din România din 2007 si parte a companiei Photos Photiades Distributors, PPD România este printre cei mai mari distribuitori de produse de alcool premium si super-premium de pe piata locală si partener al renumitului producător de băuturi spirtoase, Diageo, lider mondial pe segmentul de băuturi premium.

Alături de Diageo, Grupul Campari si de alti parteneri strategici la nivel local, compania detine cel mai mare portofoliu de branduri premium si super-premium, renumite în întreaga lume, precum Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Baileys, sampania Lanson, Campari, Aperol, Wild Turkey, Cinzano, SKYY Vodka, precum si propriul brand de vodkă, Tazovsky Vodka.

Photos Photiades Group (PPG), companie internatională fondată în urmă cu peste 70 de ani, are o activitate impresionantă în vânzări, marketing si distributie de branduri alcoolice si non-alcoolice de renume mondial. PPG este prezentă în România, Grecia, Cipru, Croatia si Slovenia.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar