transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-09-2013

Berea de tip Radler are potential de crestere pe piata din Romania, consumatorii fiind tot mai interesati de acest segment

Berea de tip Radler are potential de crestere pe piata din Romania, consumatorii fiind tot mai interesati de acest segment

Berile Radler si cu arome sunt variante încă neexplorate de aproape jumătate dintre consumatorii de bere din România, conform sondajului realizat de TNS CSOP in perioada iunie-iulie 2013.

Berea blondă normală este de departe cel mai consumat tip de bere din România, dar piata de bere tip Radler este în dezvoltare si are potential, doua treimi dintre cei care au încercat acest tip de bere declarând că le place gustul acesteia. Au fost grupate sub sintagma „bere tip Radler” berea Radler (amestec de bere cu limonada) si berile cu diverse arome, indiferent de continutul de alcool.

Dintre cei 60% dintre respondenti care beau bere cel putin o data pe lună, 45% sunt consumatori regular, iar 55% sunt consumatori ocazionali, segmentare realizata pe baza frecventei de consum declarate. Se observă o diferentă între cele doua categorii de consumatori în cazul berii combinate cu alte ingrediente, existând o preferintă mai mare în rândul consumatorilor ocazionali pentru acest tip de bere.

Berea tip Radler nu a fost încă încercată de aproape jumatate dintre românii care consumă bere cel putin o dată pe lună. Exista însă potential, deoarece 21% dintre cei care nu au gustat încă produsul sunt deschisi să încerce acest tip de bere.

Persoanele intervievate au fost chestionate si cu privire la atitudinea pe care o adopta fată de aparitia unei mărci noi sau sortiment nou de bere pe piată. A rezultat că o treime din consumatorii de bere nu sunt deschisi la schimbarea mărcii/ sortimentului de bere preferat.

Analizând însă consumatorii din segmentul regular, un sfert dintre ei declară că sunt dispusi sa încerce o nouă variantă de bere imediat ce află despre aparitia acesteia.

De asemenea, cei care au consumat deja bere tip Radler s-au dovedit a fi mai interesati în a încerca noile variante încă de la aparitie. Acest tip de consumator încearca noile variante care apar bazându-se în mare măsură si pe opiniile altor consumatori.

Desi cu vechime pe piată, berea tip Radler a luat avânt în ultimii doi ani, prin lansări de noi produse din acestă gamă si investitii mai mari în publicitate. Această variantă de bere mai are posibilităti de dezvoltare, având în vedere că este apreciată pentru gustul său de către cei care au încercat-o si că interesul pentru acest tip de bere nu s-a stins în rândul consumatorilor.

Sondajul a fost realizat in perioada iunie-iulie 2013 la nivel national, in randul populatiei de peste 18 ani din Romania, folosind un esantion de 906 persoane, cu o marja de eroare de ±3.26%.

TNS CSOP este o companie cu traditie în cercetarea de piată din România. Compania a fost înfiintată în 1993, iar din 1997 face parte din reteaua TNS.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Bugga
WOW! My fav blog so far! You are RIGHT! GORGEOUS! You did a great job describing and shwoed the perfect pics! I really have to control this jealousy lol! Love you and glad you are enjoying your hostel experience. xo
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar