transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-10-2016

Berea Weihenstephaner Hefe WeissBier, premiata cu aur in cadrul World Beer Awards 2016

Berea Weihenstephaner Hefe WeissBier, premiata cu aur in cadrul World Beer Awards 2016

Faimoasa bere Weihenstephaner Hefe WeissBier, intrată anul acesta în portofoliul URBB, a fost recunoscută pentru a doua oară ca fiind cea mai bună în categoria sa și a primit medalia de aur în cadrul World Beer Awards, Londra. Aceasta este una dintre cele patru beri ale berăriei Wihenstephan care au fost premiate în cadrul compețiției din acest an.

Tobias Zollo, principalul maestru berar al Berăriei de Stat Bavareze Weihenstephan, este extrem de încântat de această recunoaștere: “Aceste premii reprezintă o confirmare fantastică a măiestriei echipei noastre. Producem berile noastre folosind doar cele mai bune materii prime, provenite din regiune, și punem entuziasm și bucurie în munca noastră. În acest caz, abilitățile și dedicarea pot fi gustate – iar asta ne încântă și mai mult.”

Shachar Shaine, CEO URBB, adaugă: “Weihenstephan este berăria statului bavarez și, totodată, cea mai veche berărie activă din lume, reprezentând, astăzi, o combinație unică de tradiție și tehnologie de ultimă generație. Acesta este și locul în care vin să se specializeze cei mai buni experți berari din întreaga lume, centrul de cercetare și învățământ al său fiind parte a Universității Tehnice din Munchen, încă din 1930. Premiile obținute de berile Weihenstephaner confirmă, încă o dată, că acestea sunt produse nu doar în cea mai veche berărie din lume, ci și într-una dintre cele mai bune.”

Weihenstephaner Hefe WeissBier, o bere de grâu nefiltrată cu o aromă puternică și spumă fină, a fost aleasă pentru a doua oară ca fiind cea mai bună bere de grâu din Germania, în categoria „Bavarian Hefeweiss“.

A mai primit această recunoaștere și în 2015, fiind medaliată în trecut și în cadrul International Beer Challenge 2015, World Beer Cup 2016 Award și Australian International Beer Award 2016.

Totodată, din portofoliul Weihenstephaner, au for premiate în cadrul World Beer Awards 2016 și berile Weihenstephaner Vitus, Korbinian și HefeWeissBier fără alcool. Acestea au primit titlurile pentru cea mai puternică bere de grâu din Germania, cea mai bună bere neagră lager a Germaniei, și, respectiv, medalia de bronz în categoria berilor de grâu fără alcool. 

URBB este unul dintre cei mai mari producători de băuturi de pe piaţă locală, fiind prezent pe piaţa berii şi a băuturilor răcoritoare cu o ofertă extinsă, potrivită atât pentru horeca, cât și pentru retail. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv mărci premium: pe piaţa berii mărcile Tuborg, Carlsberg, Holsten, SKOL, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner Hefe WeissBier, cidrul Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar