transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-11-2015

Bergenbier Ale - bere de tip Ale, produsa in Romania, lansata de Bergenbier

Bergenbier Ale - bere de tip Ale, produsa in Romania, lansata de Bergenbier

Bergenbier lansează un nou sortiment de bere, Bergenbier ALE, prima bere de tip ALE produsă si distribuită la nivel national în România. Consecvent ambitiei sale de a-si trata consumatorii ca pe niste buni prieteni, fiind mereu preocupat să-i încânte prin inovatii surprinzătoare, Bergenbier a creat noul Bergenbier ALE, o bere blondă, deosebită, perfect asortată momentelor de sărbătoare ale sfârsitului de an. 

O bere nouă în peisajul berilor autohtone, noul Bergenbier ALE este creat după o retetă originală, folosind o drojdie specială de tip ALE, de fermentatie superioară. Procedeul de productie, diferit de cel al unei beri de tip Lager, precum si tipul special de drojdie folosit, determină caracteristicile produsului: un gust deosebit, o culoare de chihlimbar, un corp plin si o spumă bogată. Bergenbier ALE este propunerea maestrilor berari Bergenbier pentru o experientă specială, de Sărbători, fie că este vorba de o întâlnire cu prietenii sau o cină în familie. 

„Inovatia a caracterizat în permanentă activitatea companiei noastre si suntem mândri că acum putem să lansăm la nivel national o nouă bere: Bergenbier ALE. Este o bere blondă specială, de tip ALE, în editie limitată, creată de maestri nostri berari după o retetă originală. Gustul deosebit al produsului este completat de ambalajul special, oferind consumatorului senzatia unui moment de răsfăt atunci când consumă un Bergenbier ALE în compania prietenilor”, declară Gabriela Lupas-ticu, Director de Marketing, Bergenbier S.A. - Molson Coors Company.

Noul Bergenbier ALE are un continut de alcool de 5.

5% si este disponibil pe piată începând cu luna noiembrie, în editie limitată, sub formă de sticlă nereturnabilă de 0,5L, doză de aluminiu de 0,5L si ambalaj de tip multipack (4 doze).

Berea este cea mai populară băutură alcoolică din lume si a treia băutură consumată la nivel global, după apă si ceai, existând două mari categorii de bere: ALE (pronuntat „eil”) si Lager. si, chiar dacă berea de tip Lager este cel mai răspândit tip de bere din lume, berea de tip ALE este cea mai veche bere din lume, fiind produsă încă din Antichitate. Diferenta între cele două este dată de tipul de drojdie folosit si de procesul de fabricatie, restul ingredientelor fiind aceleasi: cereale, apă si hamei. Berea de tip ALE foloseste un tip de drojdie de fermentatie superioară, care îi oferă un gust deosebit, plin de caracter. La fel ca si berile de tip Lager, berea ALE poate avea diferite culori, maltul folosit fiind cel care influentează culoarea. Astfel, poate fi o bere deschisă la culoare (pale ALE), blondă (golden ALE), poate ajunge către nuante arămii (amber ALE) sau chiar către culori închise (cum sunt berile de tip stout).

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piata românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de productie la Ploiesti, iar echipa numără aproximativ 600 de angajati. Compania face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume. Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier - cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, Fresh Lemon si Fresh Grapefruit - si Noroc, precum si mărcile internationale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, compania importă specialitătile belgiene Leffe si Hoegaarden, precum si berea mexicană numărul 1 în lume, Corona.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar