transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-09-2023 4.7214 lei 4.9749 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-10-2015

Branza proaspata cu smantana Fagaras, cel mai bine vandut produs Lactag in 2015

Branza proaspata cu smantana Fagaras, cel mai bine vandut produs Lactag in 2015

Branza proaspata cu smantana Fagaras este cel mai bine vandut produs Lactag al anului 2015. La finalul primului semestru al acestui an, Lactag a inregistrat vanzari mai mari ale acestui produs fata de celelalte din portofoliu, Branza proaspata cu smantana Fagaras  fiind in prezent cel mai cunoscut produs al brandului.

„Consumatorii romani de lactate sunt din ce in ce mai bine informati cu privire la ceea ce cumpara, orientandu-se in acelasi timp catre produse autohtone. Pentru ei, pe langa gustul produselor, calitatea si autenticitatea retetei, un loc important in luarea deciziei de achizitie il are insa in continuare factorul financiar”, declara Adriean Asan, Director General Lactag.

In ultimii ani, vanzarile in industria lactatelor au ramas la un nivel constant, desi piata a fost competitiva prin lansarea a noi sortimente de produse si branduri. Branza proaspata cu smantana Fagaras exista in portofoliul Lactag chiar din anii 1990, inregistrand in fiecare an o crestere semnificativa a vanzarilor.

Smantana si branza preparate din lapte proaspat sunt alimente indicate in orice regim alimentar, avand rol de protectie a sistemului nervos si cardio-vascular. De asemenea, branza contine calciu, vitamina D si magneziu, esentiale pentru bunastarea organismului. Branza proaspata de vaci este si un aliment satios, continand in acelasi timp mai putine calorii decat alte sortimente de branza.


Branza proaspata cu smantana Fagaras se gaseste in cutii de 200 g, in toate magazinele din reteaua „Pe gustate” si in lanturile internationale precum Cora, Auchan si Selgros.

Lactag este cea mai mare fabrica de prelucrare a laptelui din sudul Romaniei, cu o traditie de peste 50 de ani si cu un capital integral privat. Cofinantarea Sapard a ajutat la modernizarea si retehnologizarea fabricii, astfel încat sa ajunga in prezent la cele mai inalte standarde de calitate. Gama de produse semnata Lactag cuprinde sortimentele de lactate, cat si mezelurile de traditie Pe Gustate. De asemenea, Lactag continua dezvoltarea propriei retele de magazine Pe gustate.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Kaydi
It is just that Arm robbers have taken over churches. How can one or a click in church claim ownership of the churches contributions and EFCC have not started arresting them?. The pastors ordinarily suppose to be on salary from the church and not claiming ownership of all cobintrutions. Again i don’t like a situation whereby we always say churches and mosques anytime we are talking about stealing and robberies going on in churches. How many Imams or Alfas have bought jets from mosques money?, let us be sincere to ourselves
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar