transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-03-2014

Brutariile Paul extind gama de cafea si ciocolata calda

Brutariile Paul extind gama de cafea si ciocolata calda

Brutariile Paul extind gama de cafea si ciocolată caldă cu trei noi produse: Café viennois, Moka Café si Choco viennois. Mai mult, acum toate băuturile de acest fel pot fi îmbogătite cu arome speciale de mentă, vanilie, alune si caramel. O altă noutate este introducerea mărimii Large (400 de ml) pentru produsele Cappuccino, Café viennois, Café Latte si Moka Café. Gama contine atât produse calde si reci pe bază de cafea, precum Espresso, Ristretto sau Nescafé Frappé Glacé, cât si sortimente de ciocolată caldă si ceaiuri.

„Am decis să extindem gama de cafea si ciocolată caldă venind astfel în întâmpinarea cerintelor clientilor nostri. Am observat că peste jumătate dintre consumatori comandă alături de produsele de patiserie si viennoiserie, si o băutură, pentru a se bucura cu adevărat de acel „art de vivre” frantuzesc specific produselor Paul. Mai mult, peste o treime dintre cei ce ne calcă pragul vin la Paul în prima parte a zilei, momentul preferat pentru consumul de cafea, iar produsele savuroase din gamă reprezintă răsfătul perfect pentru astfel de momente” , declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Paul România.

Produsele din gama de cafea si ciocolată caldă sunt disponibile atât pentru servire în brutării, cât si la pachet. Gama este disponibilă în locatiile Paul din  Dorobanti, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piata Romană, Mall Promenada si Ploiesti Shopping City.Cu o  traditie de peste 120 de ani în arta brutăriei, Paul se bucură de o reputatie solidă, atât la nivel international, cât si în România. Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie si patiserie frantuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” frantuzesc: gourmet si sofisticat, dar în acelasi timp traditional si atemporal.

Alături de pasiunea pentru pâinea frantuzească, retetele unice cu ingrediente atent selectionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul. În România, brutăriile Paul se găsesc în Dorobanti, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piata Romană, Mall Promenada, Ploiesti Shopping City, dar si ca locatii de tip chariot în Bucuresti Mall, Plaza România si Băneasa Shopping City.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar