transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-06-2013

Cafeaua solubila dincolo de mituri - eveniment NESCAFÉ

Cafeaua solubila dincolo de mituri - eveniment NESCAFÉ

În cadrul evenimentului NESCAFÉ - “Cafeaua solubilă dincolo de mituri” - a fost prezentat, în premieră în România, procesul de producție a cafelei solubile, printr-o demonstrație live.
 
Cum se transformă boabele verzi de cafea în cafeaua solubilă fină cu un gust atât de bun? Parcursul cafelei NESCAFÉ de pe plantații până în cana de cafea este unul 100% natural, procesul de producție al cafelei solubile fiind similar celui al cafelei măcinate. Singura diferenţă constă în extracția apei - în cazul cafelei solubile: componenta solubilă a cafelei măcinate este trecută printr-un jet de aer cald, astfel încât se concentrează, obținându-se cafea solubilă cu granule fine. Granulele de dimensiuni mai mari se obțin printr-o etapă diferită de concentrare, respectiv componenta solubilă a cafelei măcinate este trecută printr-un jet de aer rece/înghețat. Rezultatul este cafeaua NESCAFÉ 100% naturală, fără niciun alt ingredient suplimentar, doar apă şi boabe de cafea.
 
Atunci când vorbim de consumul cafelei solubile, acesta trebuie să fie moderat și astfel poate avea beneficii pentru organism.

“Un consum echilibrat de cafea solubilă, de 2-3 căni pe zi, poate avea efecte benefice asupra organismului, îmbunătățind performanța mentală și performanța fizică. Astfel, poate fi considerat un obicei sănătos, în asociere cu o alimentație sănătoasă și un program regulat de activitate fizică”, afirmă dr. Șerban Damian, specialist în nutriție.Consumul echilibrat de cafea presupune o preparare în conformitate cu recomandarea producătorului; specialiștii spun că într-o cană de cafea de 150 ml sunt aproximativ  80mg de cafeină  în cana de cafea măcinată și doar 60 mg cafeină în cana de cafea solubilă.
 
Mai mult decât atât, studiile științifice au demontat miturile conform cărora consumul de cafea influențează tensiunea arterială sau ritmul somn-veghe.
“Majoritatea cercetărilor au demonstrat că un consum recomandat de cafea nu crește riscul apariției hipertensiunii și nu determină palpitații, în cazul persoanelor cu  o stare bună de sănătate. Despre legătura dintre consumul de cafea și somn, putem spune că o cafea băută dimineața sau după-amiaza nu influențează odihna din timpul nopții”, a adăugat Șerban Damian, specialist în nutriție.

“La ora actuală, încă există mituri despre cafeaua solubilă, de aceea continuăm campania de comunicare asupra beneficiilor cafelei susținută de studii științifice. Cafeaua solubilă este 100% naturală și are efecte pozitive, dacă se păstrează un consum moderat de 2-3 cani pe zi și este preparată corect, adăugând doar 1-2 lingurițe de cafea solubilă la 150 ml apă”, a adăugat Andreas Kouroumalis, Business Manager Beverages Nestlé România.Compania elveţiană Nestlé, liderul mondial al industriei alimentare, a fost fondată în anul 1866 de către Henri Nestlé şi este astăzi cea mai mare companie de produse alimentare din lume, fiind prezentă în 86 de ţări, cu 468 de fabrici şi un număr de 330.000 angajaţi. Nestlé a pătruns pe piaţa românească în 1995, în momentul de faţă având peste 1000 de angajaţi.


Cafeaua solubilă a fost inventată de Nestlé în 1938 şi a fost denumită NESCAFÉ, derivat din numele companiei Nestlé şi café. Astăzi, NESCAFÉ este cafeaua nr. 1 în lume, venind în întâmpinarea consumatorilor cu foarte multe varietăţi de produse pentru toate gusturile.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Vaibhav
se compara. e ca si cum ai zica ca e tot aia sa mnnaaci otravuri de la Mc sau gratar acasa.Cola e o porcarie sinistra, multe E-uri si mizerii, iar cafeaua e planta, totul e sa nu faci abuz. (valabil in ambele cazuri). Pentru majoritatea oamenilor, cafeaua in cantitatile pe care organismul lor le suporta bine e medicament, iar cola e o otrava cu actiune lenta pentru oricine. Cafeaua e ceva special, eu beau una foarte buna, care se macina pe loc, de undeva din Bucuresti. Nu e un nume, dar mi-a fost recomandata de maica-mea care se pricepe la cafea si e mai buna ca multe din pungile de firma. Am baut acum multi ani o cafea deosebita, intr-o punga cu dungi verticale, alb cu negru sau alb cu albastru, nu mai stiu exact, dar avea o aroma de menta, usoara, excelenta. sau am mai avut un pliculet de cafea boabe, dar fiecare bob era tavalit prin ness. excelenta, n-am gasit niciodata de cumparat. E de studiat, a gasit un magazin in Buc si mai vad cand trec pe acolo 0 0
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar