transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-09-2014

Campanie Lidl pentru educatie rutiera, pe 20 septembrie 2014: Verde la educatie pentru circulatie

Campanie Lidl pentru educatie rutiera, pe 20 septembrie 2014: Verde la educatie pentru circulatie

După succesul înregistrat în 2013,  Lidl organizează pentru al doilea an consecutiv cea mai amplă campanie de educatie rutieră, sprijinită de Politia Rutieră Română - „Verde la educatie pentru circulatie”. Pe 20 septembrie, de la ora 10:00, toti copiii cu vârste cuprinse între 4 si 14 ani sunt invitati să participe la o lectie interactivă de circulatie rutieră, care se desfăsoară simultan în toate parcările magazinelor Lidl din tară.

Fată de anul precedent, numărul accidentelor de circulatie în care au fost implicati cu vinovătie copii - între 4-14 ani, pietoni - este în scădere. Campaniile sociale care au ca scop prevenirea accidentelor rutiere în rândul copiilor pot contribui la constientizarea acestei probleme, la informarea celor mici  si, pe termen lung, la scăderea numărului de accidente. Numai anul trecut, la proiectul Lidl „Verde la educatie pentru circulatie” au participat peste 10.000 de copii, care au plecat de acolo cu lectii învătate, dar si cu materiale informative despre acest subiect.

Astfel, în primele opt luni ale acestui an s-au înregistrat 288 accidente, în urma cărora a rezultat decesul a 30 de copii si rănirea gravă a altor 261, comparativ cu 319 accidente înregistrate în 2013 în aceeasi perioadă.

Pentru a trage un semnal de alarmă asupra acestei probleme si a reduce si mai mult numărul accidentelor rutiere în care sunt implicati copiii, Lidl continuă colaborarea cu Politia Rutieră Română si organizează pentru al doilea an consecutiv campania „Verde la educatie pentru circulatie”.

În 180 de locatii din tară si în fiecare judet, reprezentantii Politiei Rutiere Române vor fi alături de cei mici pentru a-i învăta pe acestia cum pot să devină pietoni responsabili.

Cursul are o parte teoretică, în cadrul căreia copiii vor învăta toate detaliile legate de semnele de circulatie si cele mai importante reguli de care trebuie să tină cont atunci când doresc să traverseze. Ulterior, cei mici vor fi introdusi într-un orăsel miniatural, pentru a pune în aplicare toate cunostintele acumulate. Toti copiii prezenti vor fi premiati de către Lidl si reprezentantii Politiei Rutiere Române. 

„Continuăm campania de responsabilizare a copiilor, dar si a părintilor deopotrivă, pentru a trage un semnal de alarmă asupra riscului la care sunt expusi cei mici atunci când circulă singuri pe stradă, fără a cunoaste regulile de circulatie. Faptul că în acest an numărul accidentelor rutiere în care au fost implicati copii a scăzut ne demonstrează că eforturile noastre pot aduce rezultate încurajatoare. Toti cei care doresc să participe la acest curs interactiv, sustinut de către reprezentantii Politiei Rutiere Române, sunt asteptati în parcarea oricărui magazin Lidl din tară, pe 20 septembrie, de la ora 10:00.”, declară Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl România. 

„Apreciem initiativa Lidl România, pe care continuăm să o sprijinim si în acest an. Pentru Politia Română, prevenirea accidentelor rutiere este o prioritate. Considerăm că este necesar ca orice copil să învete si să respecte regulile de circulatie, pentru a preîntâmpina situatii nefericite. Sperăm ca acest proiect să-i ajute atât pe copii, cât si pe părinti să constientizeze importanta semnelor de circulatie.”, declară reprezentantii Politiei Rutiere Române.

Astfel, părintii sunt asteptati împreună cu cei mici sâmbătă, de la ora 10:00, în parcarea oricărui magazin Lidl, pentru a asista la acest curs antrenant, în cadrul căruia copiii vor învăta cum să circule si să traverseze corect.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Rista
vlakako esu pou ironevese (Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012 7:06:00 μ.μ. EET) 1 eiiotmarko alodapoi stin ellada an stelnoun apo 100 eurw stin xora tous ginonte 100 ekatomiria omos distixos den stelnoun mono 100 eurw, lipon vlakako pare kompiouteraki kai ipologise 22 xronia X 100 ekatomiria eurw (toso toulaxiston 8imame egw tous alvanous edw) poso mas kanei?
Tommy
Thank you so much for this aritcle, it saved me time!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar