transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-05-2024 4.5756 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-04-2015

Carlsberg revine la sloganul Probably the best beer in the world

Carlsberg revine la sloganul Probably the best beer in the world

Carlsberg demarează o nouă campanie de comunicare prin care relansează cel mai apreciat slogan al brandului – „Probably the best beer in the world”. Această repozitionare sintetizează relatia dintre istoria brand-ului si calitatea perfectionată în timp a procesului de fabricare a berii. Pioner în categoria „bere” încă din 1847, Carlsberg continuă să se ghideze după principiul fondatorului companiei, J. C Jacobsen, acordând o atentie deosebită calitătii berii, mergând până în cele mai mici detalii.

„Probably the best ca slogan, încă de la aparitia sa în 1973, a devenit nu doar sinonim cu Carlsberg, ci si o expresie intrată în constiinta si limbajul comun. Dorim să consolidăm aceste rezultate, care reprezintă de altfel visul oricărui brand – acela de a se impune atât de clar si stabil în mintea consumatorilor. De aceea, am decis să reintroducem sloganul care ne-a consacrat si care este atât de strâns legat de istoria si valorile brand-ului nostru”, a declarat Paul Markovits, Vice-Presedinte Marketing URBB.

Pentru a evidentia revenirea la sloganul „Probably the best beer in the world”,  pe 18 aprilie s-a lansat si noul spot TV. Spot-ul îl aduce în centrul atentiei pe fondatorul companiei, J.C.

Jacobsen, aflat mereu în căutarea unei retete perfecte a berii. Calitatea si gustul desăvârsit sunt principalele atribute atunci când vorbim de Carlsberg, oferind o experientă unică de consum, de la gust până la slogan.

Carlsberg continuă si directia de comunicare în ceea ce priveste fotbalul, o asociere ce durează de zeci de ani. Campania de comunicare « Join the Greats » merge dincolo de o platformă obisnuită de interactiune de tipul « câstigă un bilet la un meci ». Aceasta oferă fanilor adevărati oportunitatea de a avea parte de o experientă unică – de a juca un meci de fotbal, pe stadionul Anfield si de a cunoaste câteva din legendele FC Liverpool. Această activare locală face parte din campania globală « Join the Greats » prin care este pus în valoare parteneriatul dintre Carlsberg si FC Liverpool.

Brandul Carlsberg a fost lansat pe piata din România în anul 2001, iar în prezent detine o pozitie puternică pe segmentul super premium, remarcându-se ca o companie cu traditie în calitatea absolută si participând activ la crearea unor momente unice în viata consumatorilor.

Produsă după reteta daneză a tânărului antreprenor J.C. Jacobsen, încă din anul 1847, berea Carlsberg este distribuită în peste 140 de piete din întreaga lume, România fiind una din pietele pe care această marcă este prezentă.

J.C. Jacobsen, fondatorul Carlsberg, s-a distins prin atentia la detalii. Dorinta lui a fost aceea de a fabrica berea perfectă, orientându-se după un principiu simplu: „calitate în tot ceea ce facem”. În 1875 a îmbunătătit calitatea berii prin descoperirea drojdiei pure, numită apoi Carlsbergensis, care a schimbat lumea berii pentru totdeauna.

„Lucrând într-o berărie, trebuie să ai un scop constant, indiferent de dorinta câstigului imediat: să ridici arta fabricării berii la cel mai înalt nivel, al perfectiunii. Astfel, atât berăria, cât si produsele sale se vor distinge si, prin exemplul lor, vor contribui la mentinerea procesului de fabricare a berii la un nivel înalt si onorabil”, J.C Jacobsen, fondatorul Carlsberg.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Avantika
Hola, me llamo Mareda y me encanta coacnir. Lo hago a diario! Llevaba tiempo pensando en una panificadora, asi que con esta oferta de LIDL me la compre9, pero no estoy muy segura de haber hecho bien. Creo humildemente que cocino bien y me desenvuelvo muy bien en la cocina, pero llevo 3 meses peleando con la dichosa me1quina, es frustrante. Peso los ingredientes, he probado con agua del grifo y mineral, levadura fresca o en polvo (no levadura quedmica) hago todo lo que indica el manual, etc...pero no sale un pan decente. He mirado en varios foros de internet, y encontre9 que las recetas del manual no son correctas, y ya por experiencia, que la segunda fermentacif3n es muy corta. Si desenchufo la maquina y dejo que el fermente una hora y pico y luego fuerzo el amasado, ya sale bien. Pero me parece una pena tener que hacer eso teniendo una me1quina que se supone que lo hace todo. Al final, no me sirve para hacer pan, sf3lo para amasar, ya que cuando lo amaso ahi y lo termino en el horno es cuando queda bien. Conozco a me1s gente a la que le ha pasado y hace lo mismo que yo ...que9 me aconsejas? Igual hago algo mal, pero ya estoy dispuesta venderla y seguir amasando todo a mano, porque ya me aburro de hacer pruebas, Muchas gracias,
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar