transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 30-05-2024 4.5851 lei 4.9762 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-09-2013

Carrefour - trei noi magazine Express, in franciza, in Bucuresti si Brasov

Carrefour - trei noi magazine Express, in franciza, in Bucuresti si Brasov

Carrefour România anunță deschiderea a trei magazine de proximitate, în franciză: prin colaborarea cu Traditional Ecologic – Express Sf. Vineri în București și, în Brașov, prin parteneriatul cu RostCom - Express RostCom Crinului și Express RostCom Griviței, ajungând astfel la 39 de magazine de proximitate.

Grupul Carrefour România anunță intrarea în rețeaua Express a trei noi magazine de proximitate operate în sistem de franciză: prin colaborarea cu Traditional Ecologic - Express Sf. Vineri în București respectiv, în orașul Brașov, prin parteneriatul cu RostCom - Express RostCom Crinului și Express RostCom Griviței. În acest moment, rețeaua numără 39 de magazine de proximitate „Express”, dintre care patru unități în orașul Brașov și 35 în București și Ilfov.

Express combină profesionalismul angajaților și calitatea produselor cu care te-ai obișnuit în magazinele Carrefour, cu rapiditatea de cumpărare și caracterul personal al unui magazin de proximitate.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o rețea de magazine să păstreze, să administreze și să își dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România. Scopul Carrefour este acela de a menține specificitatea fiecărui comerț de proximitate, respectând rezultatul anilor de experiență a partenerilor săi și adăugând elementele Express distinctive pentru a întări și dezvolta ceea ce există deja.

Nu creăm m² noi de comerț de proximitate modern care să asfixieze comerțul deja existent, ci sprijinim ceea ce exista deja.

Date cheie despre cele trei magazine:

Express Sf. Vineri se află pe strada Sf. Moise Nicoară nr. 38 A, București, are o suprafață de 70 m² și însumează aproximativ 1.500 de produse.

Express RostCom Crinului se află pe strada Crinului nr. 75, Brașov, are o suprafață de 157 m² și însumează aproximativ 2.500 de produse.

Express RostCom Griviței se află pe strada Griviței nr. 65, Brașov, are o suprafață de 187 m², însumează aproximativ 3.000 de produse.

Carrefour operează în prezent în România 4 formate de magazine, cu un total de 133 de magazine: 24 hipermarketuri „Carrefour”; 69 supermarketuri „Market”; 39 magazine de proximitate „Express”; 1 website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar