transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-12-2015

Carrefour directioneaza bugetul pentru petrecerea de Craciun catre victimele incendiului din Colectiv

Carrefour directioneaza bugetul pentru petrecerea de Craciun catre victimele incendiului din Colectiv

Carrefour Romania continuă campania de solidaritate pentru victimele incendiului ce a avut loc în data de 30 Octombrie 2015, în clubul „Colectiv”, din Bucuresti. După donatiile în alimente, în bani cash si o mobilizare în rândul angajatilor pentru donatii de sânge, Carrefour redirectionează suma destinată organizării petrecerii de Craciun din acest an către persoanele afectate de incendiul de proportii de la Clubul „Colectiv” . 

Încă din primele momente după tragicul accident si în contextul unei mobilizări de criza în spitalele de urgentă din Bucuresti, în noaptea zilei de 30 Octombrie 2015, Carrefour România a contribuit cu donatii în alimente pentru personalul medical, voluntari si familiile victimelor în Spitalele de Urgentă Floreasca si Universitar.

Prin intermediul unui teledon organizat de Antena 1, Carrefour a transferat 25.000 de euro către această cauză, cu scopul de a acoperi o parte din fondurile necesare îngrijirii rănitilor, intensificându-si eforturile prin demararea unei campanii de donare de sânge în asociatie cu Institutul de Hematologie Transfuzională din Bucuresti.

De asemenea, toate veniturile realizate în urma comercializării DVD-ului André Rieu – Live în Bucuresti, exclusiv în hipermarketurile Carrefour, vor fi donate victimelor din Clubul Colectiv.

Din dorinta de a continua campania de solidaritate pentru victimele incendiului din Club „Colectiv”, Carrefour România a redirectionat către acestea suma destinată petrecerii de Crăciun din acest an, petrecere organizată anual pentru un grup de aproximativ 700 de persoane. Initiativa a venit din partea angajatilor companiei către top managementul Carrefour, iar suportul tuturor a fost unul prompt si asumat. În urma unui sondaj intern, peste 80% dintre angajatii Carrefour au raspuns afirmativ intrebării privind donarea banilor către rănitii din Clubul Colectiv în locul organizării petrecerii.

 

Astfel, Carrefour România îti mentine în continuare sprijinul pentru victimele incendiului din Clubul „Colectiv”, sporind astfel constientizarea acestui incident în rândul societătii civile.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar