transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-09-2014

Carrefour ofera 42.000 de pachete cadou pentru elevii din clasa I, in 16 orase din Romania

Carrefour ofera 42.000 de pachete cadou pentru elevii din clasa I, in 16 orase din Romania

Carrefour România oferă 42.000 de pachete cu rechizite, orare, dulciuri si alte surprize copiilor de clasa 1 din cele 16 orase în care este prezent cu hipermarketuri, cu ocazia începerii noului an scolar.

Încă din prima zi de scoală, echipele Carrefour au pornit încărcate cu cadouri si ghiozdane pentru a-i surprinde pe cei mici într-una din cele mai emotionante zile din viata lor. În perioada 15-26 septembrie 2014, vor fi vizitate toate scolile din cele 16 orase în care există hipermarketuri Carrefour, pentru ca fiecare elev de clasa I să primească un pachet cu dulciuri si rechizite.
   
Cu acordul si sprijinul Inspectoratului scolar al Municipiului Bucuresti si al Inspectoratelor scolare Judetene, Carrefour desfăsoară o actiune de amploare în toate scolile din Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Cluj, Brăila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzău, Drobeta, Botosani si Galati.

„Carrefour se implică activ în viata comunitătilor în cadrul cărora este prezent, asa că am dorit să fim alături de cei mici în acest moment atât de important pentru ei - prima zi de scoală. Sperăm ca pachetelele pregătite să le fie de folos noilor elevi pe care îi si invităm în magazinele noastre pentru a se bucura de celelalte surprize pregătite special pentru ei” a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Carrefour România.

Actiunea a fost posibilă cu ajutorul partenerilor Nestle România, RTC Proffice Experience, Savcom, Family Care, Total Office si Tymbark.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa.

De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale  peste 10 milioane de clienti din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile.  În România, Grupul Carrefour numără 162 de magazine dintre care 26 hipermarketuri 'Carrefour', 81 supermarketuri 'Market', 47 magazine de proximitate 'Express', 7 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar