transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-11-2015

DONA a lansat campania de iarna cu peste 30.000 de premii instant

DONA a lansat campania de iarna cu peste 30.000 de premii instant

Reteaua de farmacii DONA a lansat campania de iarnă „Casă, dulce casă sănătoasă!”. Promovată atât prin intermediul canalelor TV, cât si prin materiale informative tipărite, distribuite în farmacii, campania îsi propune să vină în întâmpinarea nevoilor pacientilor DONA, pe parcursul sezonului rece.

Până pe 20 decembrie inclusiv, clientii fideli vor putea câstiga instant unul dintre cele peste 30.000 de premii destinate confortului si sănătătii întregii familii. Alături de umidificatoarele de aer, atât de necesare în special iarna, la DONA mai pot fi câstigate căni de filtrare a apei, salinizatoare, termo-higrometre si multe alte premii.

„Sezonul rece aduce cu sine mai multe schimbări, atât din punctul de vedere al conditiilor climatice, cât si al modului în care ne bucurăm de timpul liber. Dacă în vară trăgeam un semnal de alarmă cu privire la nevoia tuturor de a petrece cât mai mult timp în aer liber, acum este momentul să îi ajutăm pe cei ce ne trec pragul să profite la maximum de timpul petrecut, de voie, de nevoie, departe de natură. si pentru că acasă ne petrecem o bună parte a zilei, este foarte important să ne asigurăm un climat adecvat, plăcut si sănătos. Campania “Casă, dulce casă sănătoasă” este modul prin care dorim să îi ajutăm pe clientii nostri să se adapteze mai usor la noul sezon, oferindu-le acces la un portofoliu complex de produse, multe premii utile si sănătoase.

De asemenea, farmacistii nostri le stau la dispozitie cu sfaturi utile despre cum să prevină sau să trateze afectiunile frecvente”, a declarat Radu Dumitrescu, director de marketing Farmaciile DONA.

Campania se desfăsoară în toate farmaciile DONA din tară, iar conditia pentru participare este utilizarea cardului de fidelitate la achizitionarea de produse în valoare de minimum 20 de lei. Participantii eligibili vor extrage un tichet surpriză care, dacă este câstigător, va indica premiul ce va fi oferit pe loc.

DONA este una din cele mai mari retele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experientă de peste 20 de ani pe piata locală si deservind lunar aproximativ 2 milioane de pacienti din toată tara. Compania are circa 2000 de angajati si aproximativ 275 de farmacii.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Cum poti face bani pe net! Usor, pas cu pas, comod, acasa la tine: asa poti invata cum poti face bani pe net! Acest curs GRATUIT te invata rapid, in numai cateva zile, cum poti face bani pe net! Oricand vrei si tu cu seriozitate acest fenomenal curs online, solicita mai multe informatii la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.com
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar