transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-03-2016

Farmec deschide 5 magazine proprii in 2016, in Romania

Farmec deschide 5 magazine proprii in 2016, in Romania

Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, anuntă că va deschide cinci noi magazine proprii în 2016, două dintre acestea urmând a fi amplasate în Bucuresti.

„Extinderea retelei de magazine Farmec este unul din obiectivele incluse în strategia de dezvoltare a companiei noastre. Ne bucurăm să vedem un interes foarte mare pentru magazinele noastre si sunt bucuros să anunt că anul acesta vom veni si în Bucuresti. Pentru 2016 mai plănuim să ne extindem în tară cu minim cinci magazine proprii Farmec, acestea urmând a fi amplasate atât în zone cu trafic intens din comertul traditional cât si în unele centre comerciale. De asemenea, acordăm o importantă deosebită si magazinului nostru online, care în 2015, a înregistrat vânzări mai mari de un milion de euro, clientii preferând să achizitioneze produsele noastre astfel. Mai mult, vă pot spune că pentru anul acesta pregătim o serie de surprize si pentru iubitorii produselor Farmec din Italia”, a declarat Codrean Pop, Director de Vânzări, Farmec. 

Anul trecut, compania a înregistrat, lunar, o medie de 16.000 de clienti pe partea de comert traditional. În prezent, reteaua Farmec numără 7 puncte de distributie în Cluj, Bucuresti, Constanta, Arges, Timis, Brasov si Neamt si 3 puncte de lucru în Baia Mare, Craiova si Focsani.

De asemenea, brandurile Farmec sunt prezente în ofertele tuturor lanturilor de retaileri internationali din România. Mai mult, produsele Farmec sunt disponibile în peste 4.950 de farmacii de pe întreg teritoriul tării noastre.


Începând cu anul trecut, prin partenerii de business ai companiei din Franta, Grecia, Italia si Spania, produsele Farmec pot fi cumpărate si testate, atât de români, cât si de străinii interesati de produse românesti de cea mai bună calitate. În prezent, produsele Farmec ajung în peste 30 de tări, principalele piete fiind: Japonia, Ungaria, Grecia, Macedonia, Republica Moldova, EAU, Irak, Kuwait, Canada.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale si moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internationale ale proceselor de fabricatie si comercializează produsele din portofoliu în peste 30 tări.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar