transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-01-2014

Finlandia Vodka - editie limitata, cu etichetă termosensibila, care indica temperatura ideala de servire

Finlandia Vodka - editie limitata, cu etichetă termosensibila, care indica temperatura ideala de servire

Pentru sezonul rece, în acest an, Finlandia Vodka lansează sticla în editie limitată, cu o etichetă ce îsi schimbă culoarea atunci când ajunge la temperatura ideală de servire de 8°C. Designul unic vine să sustină cea mai recentă campanie de comunicare "To the life less ordinary".

“Suntem încântati să prezentăm noua si inovatoarea sticlă ce permite consumatorilor să savureze Finlandia la o temperatură perfectă” a declarat Alexander Sneen, Global Marketing Director Finlandia Vodka.

Eticheta îsi schimba culoarea atunci când sticla atinge temperatura de 8°C. În acel moment, culoarea albă a sticlei se transformă în albastru si devine vizibil conturul unui ren. Momentul transformării sticlei indică si momentul perfect pentru consum.

“Eticheta termosensibilă creează un aspect distinct care sustine pozitionarea premium a Finlandia”, declară Johnny Cardenas, Director de Design Brown-Forman.

Sticla a fost lansată în editie limitată în câteva tări selectionate, printre care Rusia, Statele Unite, Polonia, Canada si Mexic si este disponibilă si în România, începând cu luna decembrie 2013.

Datorită amestecului unic de apă pură de izvor glaciar si orz în sase spice, care se coace sub soarele de la miezul noptii, Finlandia este o vodcă mai putin obisnuită, dedicată celor care explorează si apreciază lucrurile originale si interesante.Provenind dintr-un loc eclectic, interesant si misterios, Finlandia este facuta intr-o modalitate unica prin combinarea apei pure de izvor glaciar cu cel mai bun orz in 6 spice, care se coace 72 de zile in soarele finlandez de la miezul noptii. Rezultatul consta in gustul curat si usor de recunoscut al Finlandia. Finlandia Vodka a fost unul dintre primele branduri de vodka ce au introdus variantele aromate, in 1994. In Romania, pe langa varianta Finlandia Classic se mai comercializeaza Finlandia Blackcurrant, Lime si Grapefruit.

Finlandia Vodka Worldwide Ltd este 100% detinuta de compania Brown-Forman. Compania Brown-Forman este un producator diversificat de bauturi alcoolice. Printre brandurile detinute de Brown-Forman se mai numara Jack Daniel`s, el Jimador, Chambord, Southern Comfort, Woddford Reserve si Herradura.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar