transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-11-2013

Grupul Carrefour va deschide Hipermarketul Carrefour Galati și un nou supermarket: Market Marasesti, in Bacau

Grupul Carrefour va deschide Hipermarketul Carrefour Galati și un nou supermarket: Market Marasesti, in Bacau

Grupul Carrefour anunţă deschiderea mâine, 21 noiembrie 2013, a celui de-al 25-lea hipermarket Carrefour din țară, în orașul Galați și a unui nou supermarket, al 75-lea din țară, în orașul Bacău.

Noul hipermarket, Carrefour Galați, se află pe bulevardul George Coșbuc nr. 251 și are o suprafaţă de vânzare de 7.500 m², fiind situat în cel mai nou centru comercial al orașului, Shopping City Galați, dezvoltat de către NEPI.

„Sărbătorim alături de gălățeni deschiderea primului hipermarket Carrefour din oraș și îi invităm să descopere surprizele pe care le-am pregătit special pentru ei, de la prețurile cele mai mici din zonă, la tombolă, activități pentru copii sau delicii pregătite de către patiserii noștri! Ne bucurăm, de asemenea, că prin această nouă deschidere putem fi un factor de dezvoltare economică pentru regiune, atât prin creșterea puterii de cumpărare a clienților noștri, dar și prin angajările realizate și parteneriatele pe care intenționăm să le încheiem cu producătorii locali.” a declarat Andreea Mihai, director marketing al Carrefour România.

Toți clienții Carrefour Galați pot participa la o super tombolă prin care, pentru orice cumparături efectuate în perioada 21 noiembrie – 11 decembrie 2013, primesc un talon de participare prin care intră în cursa pentru câștigarea marelui premiu - un autoturism Peugeot 301.

Date cheie despre hipermarketul Carrefour Galați:

• Gama de articole: aproximativ 30.000
• Locuri de parcare gratuite : 1.

400
• Locuri de muncă noi: 241

Centrul comercial Shopping City Galați este dezvoltat pe un teren în suprafaţă de aproximativ 12 hectare şi include, pe lângă hipermarket-ul Carrefour, o galerie comercială de aproximativ 18.000 mp, un ,,shopping mall’’ cu unităţi comerciale de dimensiuni mari tip ancoră şi un food court.

Un element de inovație la Carrefour Galați o reprezintă implementarea unor soluții moderne de refrigerare a produselor pentru a obține un impact minim asupra mediului. Față de instalațiile clasice, noul sistem reduce emisiile de dioxid de carbon cu peste 900 de tone pe an. Căldura generată de instalația de refrigerare este redirecționată către încălzirea spațiilor anexe magazinului, eliminând nevoia de a utiliza alte surse de energie.

De asemenea, noul hipermarket Carrefour Galați dispune de soluții de iluminare cu LED, care permit reducerea consumului de energie electrică cu 35%. Spațiile de depozitare sunt prevăzute cu sisteme de iluminare inteligente care favorizează, pe timpul zilei, utilizarea luminii naturale de afară în detrimentul lămpilor de iluminare.

Continuând abordarea ecologică a Carrefour Galați, clienții pot beneficia de mașina de reciclat deșeuri precum: baterii, becuri, electrocasnice mici, peturi și doze.

Tot joi, 21 noiembrie, Grupul Carrefour deschide și cel de-al 5-lea supermarket al său din orașul Bacău, Market Mărășești, ridicând numărul total de magazine în acest format la 75.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar