transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-03-2014

Gusta viata zambind - o noua platforma de brand lansata de Danone

Gusta viata zambind - o noua platforma de brand lansata de Danone

Danone România, cel mai mare producător local de iaurturi, anuntă lansarea unei noi platforme de brand: „Gustă viata zâmbind”. Zâmbetul a stat mereu în centrul identitătii Danone, ca expresie a stării de bine si de sănătate obtinute printr-o alimentatie echilibrată. „Gustă viata zâmbind” merge un pas mai departe, propunând consumatorilor, prin iaurturile Danone, o filosofie de viată care valorizează micile bucurii si care le reaminteste consumatorilor motivele pentru care ar trebui să zâmbească zilnic: cei dragi, sănătatea, optimismul.

„Noua platformă „Gustă viata zâmbind” este construită în jurul misiunii Danone de a aduce sănătate prin alimente, prin iaurturi gustoase si de cea mai bună calitate, produse în România, astfel contribuind la o viată mai bună si mai plină de bucurie pentru consumatorii nostri. Alimentatia corectă este esentială pentru sănătate, iar prin iaurturile Danone, noi punem la dispozitia consumatorilor o alegere simplă care îi va ajuta să aibă grijă de sănătatea lor. Prioritatea noastră este să oferim produse de cea mai bună calitate, care răspund preferintelor românilor de toate vârstele, folosind expertiza internatională de aproape un secol a Danone si cele mai bune resurse locale. Cumpărăm doar lapte de cea mai bună calitate de la fermierii români si îl procesăm în primele 24 de ore în fabrica noastră din Bucuresti, care lucrează la cele mai înalte standarde europene de productie. Astfel putem oferi consumatorilor nostri produse care se mentin proaspete mai mult timp, fără să folosim conservanti. Suntem mândri că, după toate eforturile si pasiunea pe care le investim, brandurile noastre au rămas alegerea preferată a consumatorilor din România în toti acesti 15 ani de când suntem prezenti pe piata locală.

Acest lucru ne permite să continuăm să investim în fabrica noastră din România, în angajatii nostri si în fermele partenere. Pe scurt, această abordare întemeiată pe produse sănătoase, un business sănătos, oameni sănătosi si fericiti reprezintă esenta noii platforme „Gustă viata zâmbind”, explică Dieter Schulz, Director

Noua platformă de brand Danone se reflectă la nivel vizual printr-un logo si un slogan nou, în care zâmbetul este elementul central. Campania de comunicare este sustinută prin spot TV (click link), o nouă platformă de comunicare online www.gustaviatazambind.ro, un ambalaj nou pentru produsele de bază Danone: Natural, Delicios, Danone de băut, Sana, Lapte bătut si Danone dietetic. Danone Natural si Delicios sunt primele iaurturi produse în fabrica Danone, în anul 1999, după achizitionarea si retehnologizarea fostei fabrici Miorita.

Danone a investit peste 300 milioane lei în România, în ultimii 15 ani. La începutul acestui an, Danone a investit jumătate de milion de euro într-o linie automată de transport si paletizare, care include primul robot industrial folosit într-o fabrică de lactate din România.

Cele peste 1.000.000 de produse care ies zilnic pe portile fabricii din Bucuresti respectă cele mai înalte standarde internationale de calitate. În laboratorul din incinta fabricii lucrează 20 de specialisti care efectuează zilnic între 1600-1800 de analize pentru a verifica laptele, ingredientele, ambalajele, produsele finale si chiar aerul din sectia de ambalare. Danone Romania a implementat standardul cel mai înalt pentru sistemul de management al sigurantei alimentare – FSSC 22000.

DANONE România este lider de piată în categoria produselor lactate proaspete, înregistrând în anul 2012 o cifră de afaceri de 506 milioane lei. Compania are în portofoliu peste 80 de referinte de produs, produse în majoritate în fabrica din Bucuresti, cu lapte proaspăt colectat de la fermierii români. Cele mai de succes branduri ale Danone în România sunt Danone Natural, Activia, Danonino, Actimel, Traditii si OIKOS.

Fabrica Danone din Bucuresti a produs primele iaurturi locale în 1999, iar în prezent aproximativ 1 din 2 iaurturi consumate în România poartă marca Danone. De asemenea, compania a produs pentru prima dată în România iaurturi cu fructe în 1999, când a introdus si iaurturile de băut.

Compania DANONE România face parte din Grupul DANONE, prezent în 120 de tări, unul dintre liderii mondiali din industria alimentară, detinând locul 1 în lume în fabricatia de produse lactate proaspete si locul 2 în lume în domeniul apelor minerale îmbuteliate si alimentatiei pentru bebelusi. Grupul DANONE a înregistrat în 2013 vânzări de peste 20 miliarde EURO.

Danone a facut primul pas pe piată încă din 1919, în Barcelona, când Isaac Carasso a început să vândă primele iaurturi în farmacii, ca un leac pentru infectiile intestinale, care afectau în special  copiii. Astazi, divizia de lactate este puternic dedicată misiunii companiei de a aduce sănătate prin alimente unui număr cât mai mare de oameni si pune pe piată o gamă variată de produse lactate proaspete gustoase si nutritive în mai mult de 70 de tări în intreaga lume. Cele mai renumite mărci Danone includ produse lactate fermentate cu probiotice (Activia, Actimel), produse pentru copii (Danonino), iaurturi în stil grecesc si bogate în proteine (Oikos), mărci de răsfăt (Danette) si gamele Danone cu iaurt simplu si cu fructe.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar