transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-10-2013

KFC in Promenada Mall - restaurantul KFC cu numarul 50 in Romania

KFC in Promenada Mall - restaurantul KFC cu numarul 50 in Romania

KFC continuă investiţiile în România şi inaugurează un nou restaurant, în incinta Promenada Mall din Bucureşti. Odată cu deschiderea din Promenada, reţeaua KFC ajunge la 50 de restaurante în România. Clienţii KFC sunt aşteptaţi în noua locaţie în fiecare zi, între orele 10.00 – 24.00, iar în perioada 17 – 21 octombrie se pot bucura de oferte speciale, disponibile exclusiv la KFC Promenada.

„Încă de la lansarea primului restaurant KFC în România, obiectivul nostru a fost să ajungem cât mai aproape de consumatori, în cât mai multe oraşe din ţară. Astăzi, am atins pragul de 50 de restaurante, ceea ce ne confirmă că românii iubesc KFC iar numărul consumatorilor noştri este în creştere de la an la an”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România. „Am ales o zonă cheie din Bucureşti pentru a deschide restaurantul KFC cu numărul 50: Calea Floreasca, unul dintre hot spot-urile clădirilor de birouri din Capitală. Ştim că mulţi dintre clienţii noştri îşi doresc un prânz de la KFC la birou, iar cei care lucrează în zona Floreasca se pot bucura acum de acest lucru. În plus, în perioada 17-21 octombrie am pregătit pentru aceştia o ofertă specială: 1+1 gratis la orice meniu cu sandviş”, a adăugat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.Noul restaurant este situat la etajul 2 al centrului comercial Promenda, zona foodcourt, din Calea Floreasca, nr. 246B sector 1, Bucureşti şi are o suprafaţă totală de 130,5 mp. Odată cu deschiderea noului KFC Promenada au fost create peste 30 de locuri de muncă.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ods
I'm imessrped you should think of something like that
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar