transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-06-2024 4.629 lei 4.9766 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-09-2015

La Selgros legumele si fructele sunt disponibile si in varianta vrac

La Selgros legumele si fructele sunt disponibile si in varianta vrac

Selgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanti operatori din comertul românesc, a decis să ofere clientilor posibilitatea de achizitiona fructe si legume la vrac. În prezent, în toate magazinele, produsele sunt expuse astfel încât clientii să îsi poată alege singuri si să îsi cântărească exact ceea ce au nevoie, în cantitătile pe care si le doresc.

Conceptul de club al profesionistilor si amatorilor de bunătături este complet functional acum si în raionul de legume-fructe, prin plasări mari, lăzi sau cosuri speciale pentru gastronomi sau revânzători, precum si prin plasări de unde clientii îsi aleg cantitătile pe care le consideră necesare.

Trecerea la noul format s-a făcut, potrivit lui Alexandru Vlad, CEO Selgros, ”pentru a continua tranzitia către un nou nivel al experientei de cumpărături. Monitorizăm permanent nevoile clientilor nostri si intentionăm să ne adaptăm continuu oferta si serviciile pentru a face din Selgros magazinul predilect pentru cumpărături usoare, complete si plăcute”.

Raionul de legume-fructe, mai prietenos, a dus la cresterea numărului de clienti si a vânzărilor  în comparatie cu anul precedent. Raionul gazduieste în mod curent un sortiment foarte bogat de legume si fructe, produse de bază, de sezon, precum si specialităti pentru gastronomi si produse exotice.

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanti operatori din comertul românesc. Compania si-a început activitatea pe piata locală în 2001, iar în prezent detine 19 magazine în Bucuresti, Brasov, Iasi, Târgu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacău, Galati, Brăila, Arad, Suceava si Constanta.Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare retea cash&carry si comert en-gros din Europa, cu operatiuni în Elvetia, Franta, Germania, Polonia, România si Rusia. Aceasta include mărcile Prodega/Growa/Howeg, Selgros Cash&Carry, Transgourmet Germania si Transgourmet Franta. În 2013, Grupul înregistra 22.300 de angajati în Europa si venituri de circa 6,8 mld. Euro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar