transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-02-2014

Les Cosmetiques Design Paris - gama noua de produse cosmetice si ingrijire personala, exclusiv la Carrefour

Les Cosmetiques Design Paris - gama noua de produse cosmetice si ingrijire personala, exclusiv la Carrefour

Carrefour România lansează Les Cosmetiques Design Paris, o gamă de produse cosmetice si îngrijire personală creată de profesionisti din Franta si distribuită exclusiv în magazinele sale.

„Frumusetea nu este un lux, este un drept! Acesta este motto-ul noii game de produse cosmetice si îngrijire personală, Les Cosmetiques Design Paris, dar si o realitate accesibilă clientilor Carrefour. Hydra Science, Kera Science Professional si Nectar of Nature se remarcă printr-o calitate superioară a produselor, întreaga gamă fiind disponibilă la preturi cu adevărat avantajoase pentru consumatoarele din România.” a declarat Andreea Mihai, director marketing al Carrefour România.

Les Cosmetiques Design Paris reuneste următoarele branduri:

HYDRA SCIENCE este gama de produse profesionale pentru îngrijirea fetei, pe bază de minerale marine si ingrediente active dermatologic care favorizează sinteza de vitamine.

KERA SCIENCE PROFESSIONAL este gama de produse profesionale pentru îngrijirea părului si styling, concepută pentru toate tipurile de păr: vopsit, fără volum, rebel sau degradat.

NECTAR OF NATURE este o gamă completă, pe bază de plante si fără parabeni, sub a cărei umbrelă se regăsesc produse pentru îngrijirea personală, a părului si îngrijirea fetei. Produsele pentru îngrijirea fetei detin certificare bio.

Clientii hipermarketurilor Carrefour sunt invitati la standurile Les Cosmetiques Design Paris pentru a testa produsele gamei în următoarele zile:

joi (20 februarie), în intervalul 16:00-20:00

vineri (21, 28 februarie, 7 martie), în intervalul 16:00-20:00h

sâmbătă (22 februarie, 1, 8 martie), în intervalul 10:00-16:00h

Cu peste 9.

900 de magazine în 33 de tări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienti din Europa, Asia si America Latină. Cu peste 3 miliarde de operatiuni la casă, prin intermediul tuturor activitatilor sale, Grupul îsi asumă responsabilităti economice, sociale si de mediu si garantează pentru calitatea produselor sale si securitatea clientilor săi.

În România, Grupul Carrefour numără 163 magazine dintre care 25 hipermarket-uri „Carrefour”, 78 supermarket-uri „Market”, 59 magazine de proximitate „Express” si un website de comert online: www.carrefour-online.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar