transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-04-2024 4.6712 lei 4.9758 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-02-2014

Lidl - trei noi magazine in Bucuresti, Popesti Leordeni si Timisoara

Lidl - trei noi magazine in Bucuresti, Popesti Leordeni si Timisoara

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea a trei magazine nou construite, reţeaua sa din România însumând 174 de magazine. Prima unitate se deschide astăzi, 17 februarie, în Bucureşti, urmând ca joi, 20 februarie, să fie inaugurate alte două noi magazine în Popeşti Leordeni şi Timişoara.

Noul magazin din Bucureşti este situat pe B-dul. Timişoara nr. 42C şi are o suprafaţă de vânzare de 1285 m². Totodată, cu ocazia inaugurării acestui magazin au fost create 28 de noi locuri de muncă la nivel local. 

Joi, 20 februarie, se deschid noile unităţi în Popeşti Leordeni, pe Şos. Olteniţei nr. 17 şi în Timişoara, pe Str. Ion Ionescu de la Brad nr. 15A. Fiecare magazin are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 m2, iar prin intermediul acestor deschideri, Lidl a oferit 25 de noi locuri de muncă în Popeşti Leordeni şi 23 în Timişoara.

Inaugurarea noilor magazine Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente.

Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.

Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse în același timp proaspete, de calitate și la cele mai competitive preţuri. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent 3.800 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
O7Y0fk I cannot thank you enough for the blog. Really Great.
crorkz matz
JR9L9t Hey, thanks for the blog article.Really looking forward to read more. Fantastic.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar