transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-07-2016

Lidl inaugureaza magazinul cu numarul 21 din Bucuresti

Lidl inaugureaza magazinul cu numarul 21 din Bucuresti

Lidl continuă investitiile în România prin inaugurarea unui magazin în Bucuresti, în data de 28 iulie, reteaua sa ajungând la 196 de magazine în toată tara. Acesta este cel de-al 21-lea magazin din Bucuresti si al 28-lea din Bucuresti-Ilfov, fiind situat pe strada Teius, nr. 2. Odată cu deschiderea sa, vor fi create peste 20 de noi locuri de muncă. Magazinul va avea o suprafată de 1200 m2 si aproape 100 de locuri de parcare. Orarul de functionare a noii unităti va fi următorul: între 7:30 si 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminică, între 8:00 si 21:00.

Inaugurarea magazinului din Bucuresti continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecventă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reteaua Lidl fiind produse în România.

Procesul de constructie a noului magazin se află în linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor, în conformitate cu normele de protectie a mediului. Astfel, alături de noul sediu central Lidl din Bucuresti si de sediul logistic de la Lugoj, procesul de executie a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care se încadrează în standardele europene.Deschiderea noului magazin îi asteaptă pe clienti cu promotii si actiuni speciale. Astfel, în ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele. Totodată, în săptămâna următoare deschiderii magazinului, de joi până duminică, clientii vor beneficia de o degustare a produselor delicioase din Bucătăria Lidl.

Activând în 27 de tări din Europa, cu mai mult de 170.000 de angajati, Lidl se numără printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar