transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-12-2015

Lidl Romania devine Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei

Lidl Romania devine Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei

Lidl, unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, având 192 de magazine în România, a fost onorat cu titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României, în cadrul unei ceremonii ce s-a desfăsurat luni, 14 decembrie, la Palatul Elisabeta.

Astfel, după o perioadă de un an în care compania a pus la dispozitia Casei Regale a României pentru testare produse din gama completă comercializată în magazinele din tară, Lidl România a primit distinctia de Furnizor Oficial al Casei Regale a României în cadrul ceremoniei organizate pe 14 decembrie la Palatul Elisabeta. Acest titlu vine ca un semn de recunoastere si de apreciere a calitătii deosebite a produselor oferite de companie.

„Ne simtim onorati să primim acest titlu, care reprezintă o certificare în plus a calitătii produselor cu care Lidl România si-a obisnuit clientii. Pretuim încrederea acordată de către reprezentantii Casei Regale a României pentru a oferi serviciile noastre în calitate de furnizor oficial si vom da dovadă, în continuare, de constantă si seriozitate, precum si de un înalt profesionalism,” a declarat Frank Wagner, Presedintele Consiliului de Conducere Lidl România.

Colaborarea dintre Lidl România si Casa Regală a României a început încă din anul 2014, atunci când Lidl a asigurat produsele necesare pentru cadourile familiilor nevoiase din comuna Săvârsin, judetul Arad. Astfel, un total de 300 de pachete, continând atât produse alimentare, cât si de îngrijire personală, au fost înmânate persoanelor defavorizate din comună de însusi Majestatea Sa Regele Mihai I al României.

Reteaua Lidl România numără, în momentul de fată, un total de 192 de magazine în toată tara si peste 4.200 de angajati în reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si în sediul central.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar