transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-03-2016

Locuri de munca la Lidl - joburi disponibile in cadrul centrului logistic Chiajna, in magazine si in sediul central

Locuri de munca la Lidl - joburi disponibile in cadrul centrului logistic Chiajna, in magazine si in sediul central

Reprezentanții retailerului Lidl se vor afla pe 25 și 26 martie 2016 la evenimentul “Angajatori de Top” din București, care se desfășoară la Sala Palatului. Oferta Lidl, unul din liderii la nivel de salarii din retail, include joburi în cadrul centrului logistic Chiajna, în magazine și în sediul central.

Participanții la ediția din acest an a celui mai mare târg de cariere la nivel național, “Angajatori de Top” (25 – 26 martie), se vor putea familiariza cu paleta variată de joburi din cadrul Lidl. Aceasta include poziții disponibile în centrul logistic Chiajna (de pildă, Șef de Grupă pentru departamentul Logistică), precum și în echipa de vânzări, de la Asistent Manager Magazin și Adjunct Manager Magazin până la Șef de Vânzări. Totodată, retailerul oferă numeroase locuri de muncă la sediul său central. Printre acestea se numără Junior Marketing Specialist și Asistent Departament Calitate, dar și Analist Achiziții, Project Manager Expansiune și Responsabil Flotă. Cei care vor veni la evenimentul de la Sala Palatului vor putea aplica la oricare din aceste posturi. Mai mult, reprezentanții retailerului vor susține prezentarea "Managementul, sportul în care fac performanță zi de zi".

"Oferta de joburi de la Lidl este amplă, diversificată și adecvată unei multitudini de etape în carieră, fie că e vorba de entry level sau de poziții de management.

Există însă un numitor comun al tuturor pozițiilor disponibile: profilul angajatului Lidl -ambițios, dinamic, adaptabil, interesat de activități cât mai variate și motivat de oportunități de dezvoltare în carieră și de învățarea continuă. Mai mult, pentru că ne caracterizează investiția în oameni, derulăm Campionatul de Management, un program cu ajutorul căruia le oferim absolvenților de facultate șansa de a deveni lideri ai industriei de retail“, a declarat Ileana Ștefan, Director de Resurse Umane Lidl.

Cei care au terminat facultăți cu profil economic, umanist sau tehnic au oportunitatea  unui start în carieră la Lidl România prin intermediul Campionatului de Management, la care se pot înscrie și la “Angajatori de Top”. Cei care vor trece de procesul de selecție beneficiază timp de un an de formare în cadrul departamentelor și centrelor Lidl, inclusiv în magazine, și de un pachet salarial peste medie. Participanții la Campionatul de Management vor parcurge traininguri de formare și dezvoltare a competențelor cheie: leadership, comunicare, organizare și planificare. Programul se termină cu o evaluare în urma căreia cei mai buni dintre participanți vor primi o ofertă de angajare permanentă la Lidl pe o poziție adecvată abilităților și aptitudinilor lor.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 26 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Având mai mult de 200.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar