transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-05-2024 4.5878 lei 4.9745 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-10-2014

Luna Carrefour - campanie cu preturi speciale si surprize muzicale romanesti

Luna Carrefour - campanie cu preturi speciale si surprize muzicale romanesti

Carrefour România își așteaptă clienții în luna aniversară a Grupului cu prețuri mici și surprize muzicale românești în perioada 23 octombrie – 19 noiembrie 2014

Orice achiziție din hipermarketurile Carrefour garantează primirea la casa de marcat a unui magnet de frigider cu mesaje muzicale sau cu imaginile celor mai în vogă artiști români.

Până pe 19 noiembrie angajații Carrefour au pregătit surprize pentru clienți, de la sesiuni de karaoke, la invitații la dans și alte surprize muzicale.

Mai mult, cei care răspund corect la întrebările promoterilor pe care îi întâlnesc în toate cele 17 orașe cu hipermarketuri Carrefour, câștigă pe loc unul din cele peste 100.000 de cupoane de cumpărături în valoare de 15 lei.

Clienții mai pot participa la concursul de pe site-ul Carrefour.ro pentru șansa de a câștiga bilete la concertele artiștilor români preferați.

„Îi invităm pe clienți să celebreze alături de noi Luna Carrefour și să se bucure de cele mai mici prețuri pe muzica preferată a celor mai în vogă artiști români. Pe lângă miile de șanse de câștig, am pregătit și sesiuni de autografe cu Vunk, Voltaj și Corina în magazinele noastre.” a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România.

Cu peste 10.

100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 165 de magazine dintre care 27 hipermarketuri 'Carrefour', 84 supermarketuri 'Market', 46 magazine de proximitate 'Express', 7 magazine de proximitate 'Contact' și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar