transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-07-2013

Magazin Profi in Toplita - Profi a ajuns in 93 de localitati

Magazin Profi in Toplita - Profi a ajuns in 93 de localitati

Pe 31 iulie 2013, PROFI a deschis primul sau magazin din Toplita, respectiv al doilea din judetul Harghita, ajungand astfel sa fie prezent in 93 de localitati din intraga tara.

Deschis in format standard, acest magazin se aflata la parterul Blocului D de pe Str. Nicolae Balcescu, avand o suparafata totala de 469 mp si o sala de vanzari de 326 mp.

Inaugurarea din Toplita vine la doar cinci zile dupa deschiderea celui de al doilea magazin PROFI City din Bucuresti, care alaturi de cele 5 PROFI City din Cluj-Napoca, ridica la sapte numarul unitatilor sale de acest gen din tara. PROFI City din Drumul Taberei nr. 90-92 are o suparafata de vanzare de 210 mp si vine cu o sortimentatie ceva mai restransa, special adaptata pentru a satisface nevoile imediate ale cumparatorilor din proximitate, foarte apreciata de acestia.

Inaugurarea Profi de la Toplita se petrece intr-o atmosfera medievala, cu costume specifice de Cavaleri și Domnițe, cu un minitârg unde se gasesc produse cu caracter medieval si lumea se poate bucura de prezenta Nobilului Sticlar, a Nobilului Cioplitor, a Renumitului Împletitor si a Nobilelor Domnițe. Tot aici, la Roata Norocului PROFI, toți clientii care fac cumparaturi de peste 50 de lei primesc o plasa cu produse PROFI sau jucarie Pițigoi - surpriză;

Prin aceste doua deschideri din finalul lunii iulie, prin preturile bune si promotiile deosebit de atragatoare ale magazinelor sale, PROFI se apropie si mai mult de cumparatori inclusiv in cartierul bucurestean Drumul Taberei si in Toplita, consolidandu-si totodata cea de-a doua pozitie in retailul modern din Romania.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar