transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-02-2024 4.597 lei 4.9753 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-06-2016

Market Craiova Calea Bucuresti - un nou supermarket Carrefour in Craiova

Market Craiova Calea Bucuresti - un nou supermarket Carrefour in Craiova

Carrefour a deschis cel de-al 4-lea supermarket din Craiova, ajungând la un număr de 109 magazine în acest format. Noul supermarket, Market Craiova Calea Bucuresti, îsi asteaptă clientii in Calea Bucuresti, nr. 40-44, Craiova.

Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 5.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile nationale. De asemenea, clientii pot gasi o sortimentatie bogata pe segmentele textile, lactate- brânzeturi, băcănie, panificatie si patiserie, legume-fructe, semi-preparate, macelarie, dar si produse internationale si bio.

Date cheie despre supermarket-ul Market Craiova Calea Bucuresti: Adresă: Calea Bucuresti, nr. 40-44, Craiova, Dolj; Plaja orară de deschidere: Luni – Sambata: 7:00-22:00; Duminica: 8:00-20:00; Suprafata magazinului: 690 m2; Număr case de marcat: 4; Locuri de munca nou create: 24; Transport : linia 9, linia 100 si linia 101; Parcare : 15 locuri în parcarea publica.

Gama de servicii a noului Market include:  Apel gratuit pentru clientii Carrefour care doresc să afle diferite informatii legate de produsele, serviciile disponibile, precum si alte informatii utile: TELVERDE 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, în fiecare zi a săptămânii;Multiple modalităti de plată: tichete de masă, card Carrefour MasterCard, reîncărcare electronică prepay, plata cu mobilul.

Cu peste 10.

100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile.

În România, Grupul Carrefour număra 191 de magazine dintre care 29 hipermarketuri 'Carrefour', 109 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar