transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-02-2024 4.5785 lei 4.9686 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-04-2014

Mega Image a atins nivelul de 100% energie verde utilizata in magazinele din Bucuresti si Ilfov

Mega Image a atins nivelul de 100% energie verde utilizata in magazinele din Bucuresti si Ilfov

Mega Image a atins nivelul maxim, de 100%, în utilizarea energiei care provine din surse regenerabile, în toate magazinele din Bucuresti si Ilfov.  Astfel, totalul energiei consumate de magazinele Mega Image din Bucuresti si Ilfov va fi acoperit de energie verde achizitionată de la Enel.

“În anul 2012, am făcut primul pas în utilizarea energiei verzi în magazinele noastre, Mega Image fiind în acel moment primul lant de supermarket-uri din România care a investit în această directie.


În prezent, am reusit să ne atingem obiectivul de a creste la maxim procentul de energie verde utilizat, iar acest rezultat demonstrează angajamentul companiei noastre de a investi permanent în dezvoltarea sustenabilă, în special în directia protectiei mediului. Suntem parte din comunitatea în care ne desfăsurăm activitatea si vom continua să investim în actiuni care contribuie la mentinerea unui aer mai curat si un mediu mai putin poluat,” a declarat Xavier Piesvaux, director general Mega Image România.

Implicarea companiei în actiuni de responsabilitate socială va fi sustinută în luna mai si prin  parteneriatul cu Bucharest International Half-Marathon, www.bucuresti21km.ro, care va avea loc în zilele de 17 si 18 mai, în Piata Constitutiei. Astfel, în cadrul parteneriatului, Mega Image va oferi fructe proaspete tuturor alergătorilor, un total estimat de 3 tone, care vor asigura energia atât de necesară rezistentei fizice pentru parcurgerea curselor. 

În calitate de partener al evenimentului Bucharest International Half-Marathon, Mega Image oferă tuturor pasionatilor de sport posibilitatea de a participa la un concurs dedicat prin care pot câstiga una dintre cele 50 de înscrieri gratuite la cursa populară din cadrul competitiei, cu o distantă de 2.9 km.

Concursul se va desfăsura online în perioada 01 – 11 mai 2014 printr-o aplicatie specială care va fi activă pe pagina de Facebook Mega Image. Câstigătorii vor primi gratuit din partea Mega Image si tricoul de participare la competitie.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din România cu o retea ce cuprinde în prezent 304 de magazine în Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Târgoviste si alte orase din tară, sub mărcile Mega Image (168), Shop&Go (135), AB COOL FOOD (1). Mega Image îsi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate si o gamă de produse hrănitoare, sănătoase si sigure, la preturi accesibile. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international înfiintat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz
8sk8OW Enjoyed every bit of your article.Really looking forward to read more. Fantastic.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar