transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-02-2024 4.5843 lei 4.9769 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-11-2015

Mii de cumparaturi realizate cu cardul Visa la Kaufland vor fi recompensate cu vouchere cadou de pana la 100 lei

Mii de cumparaturi realizate cu cardul Visa la Kaufland vor fi recompensate cu vouchere cadou de pana la 100 lei

Kaufland si Visa Europe derulează în perioada 16 noiembrie - 27 decembrie 2015 o campanie promotională în cadrul căreia plătile realizate cu carduri Visa la POS-urile din toate magazinele retailerului pot fi recompensate instant cu unul dintre cele 5.000 de vouchere de cumpărături în valoare de până la 100 de lei.

Campania “Plăteste cumpărăturile cu orice card Visa si le poti transforma într-un câstig la casa de marcat" se derulează în toate cele 105 magazine Kaufland din România.

Toti clientii Kaufland care achită integral sau partial cumpărăturile cu orice card Visa primesc pentru fiecare tranzactie un loz, care reprezintă o sansă de a câstiga unul dintre cele 5.000 de vouchere cadou în valoare de 10, 20, 50 sau 100 de lei fiecare. Valoarea totală a premiilor este de 85.000 de lei.  

Voucherele de cumpărături se pot ridica pe loc, dar nu mai târziu de 31 ianuarie 2016, de la birourile de informatii din orice magazin Kaufland după prezentarea lozului si a bonului fiscal de cumpărături. Acestea pot fi utilizate pentru cumpărăturile realizate în reteaua de magazine Kaufland după 24 de ore de la acordare, oricând în următorii trei ani. 

Regulamentul campaniei “Plăteste cumpărăturile cu orice card Visa si le poti transforma într-un câstig la casa de marcat" este disponibil gratuit în magazinele Kaufland, precum si pe site-ul www.kaufland.ro.

De asemenea, regulamentul campaniei va fi afisat si pe site-ul www.visa.ro.

Visa Europe este o companie de tehnologii de plată detinută si operată de băncile membre si alti furnizori de servicii de plăti din 38 de tări din Europa.

Visa Europe este în centrul ecosistemului de plăti, furnizând servicii si infrastructură care permit milioanelor de consumatori, companii si guverne din Europa să facă plăti electronice. Membrii săi sunt responsabili de emiterea cardurilor, înscrierea comerciantilor si stabilirea comisioanelor pentru posesorii de carduri si comercianti. Totodată, Visa Europe este cel mai mare procesator de tranzactii din Europa, responsabil de procesarea a peste 18 miliarde de tranzactii anual.

În Europa, există peste 500 de milioane de carduri Visa si 1 € din fiecare 6€ cheltuiti este pe un card Visa. Cheltuielile totale realizate pe cardurile Visa depăsesc 2.000 miliarde de euro, în timp ce cheltuielile efectuate la POS reprezintă 1.500 miliarde de euro.

Visa Europe este o companie independentă cu licentă exclusivă, irevocabilă si perpetuă pentru utilizarea brandului Visa în Europa. Visa Europe actionează în parteneriat cu Visa Inc. pentru a facilita plătile cu Visa la nivel global, în peste 200 de tări.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Florin
Cum se fac bani! In secolul 21 trebuie sa inveti neaparat cum se fac bani, daca vrei o viata mai buna! Acum, in premiera absoluta, ai acces GRATUIT la un curs exceptional care te invata in cel mai simplu si mai clar mod cum se fac bani. Nu te costa nimic sa ceri mai multe detalii. Dupa ce te hotarasti si tu cu seriozitate sa inveti tot ceea ce e mai folositor pentru tine, cere detalii despre curs la adresa de email: florin_33_2006@yahoo.comIntroduceti mesajul ...
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar