transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-04-2016

NETOPIA mobilPay a introdus platile direct de pe smartphone in magazinele Carrefour din toata tara

NETOPIA mobilPay a introdus platile direct de pe smartphone in magazinele Carrefour din toata tara

Clientii lantului de retail Carrefour România pot plăti cumpărăturile la casele de marcat direct de pe smartphone, prin aplicatia mobilPay Wallet, portofelul digital dezvoltat de NETOPIA mobilPay, liderul pietei locale de mobile payments. Serviciul este introdus deja în hipermarketurile si supermarketurile Carrefour din toată tara.

Clientii lantului de retail pot descărca gratuit aplicatia mobilPay Wallet pe toate terminalele smart ce rulează sistemele de operare iOS si Android. După ce îsi înregistrează un card în aplicatie, acestia pot plăti foarte rapid cumpărăturile în magazinele Carrefour, prin scanarea unui cod QR, afisat la casa de marcat.

”NETOPIA mobilPay înseamnă, prin excelentă, inovatie. Asta stim să facem si o facem cel mai bine. Dovada cea mai clară este mobilPay Wallet, primul portofel digital din România si singurul, ca abordare, până în prezent, care le oferă românilor cea mai simplă, sigură si securizată metodă de plată, atât online, cât si în locatii fizice.  Salutăm deschiderea către inovatie a partenerilor Carrefour, alături de care reusim să arătăm la scară natională că tehnologia înseamnă simplitate în viata de zi cu zi”, declară Antonio Eram, CEO si Fondator NETOPIA mobilPay.

Datele NETOPIA arată că, în 2015, volumul plătilor online realizate de pe smartphone, prin portofelul digital mobilPay Wallet, s-a dublat fată de anul anterior, în timp ce valoarea lor a urcat cu 400% fată de 2014.“Carrefour inovează constant, pentru că suntem atenti la noile preferinte ale clientilor nostri. Iar acum, la ordinea zilei, este plata prin intermediul smartphone-urilor, un serviciu digital pe care l-am facut disponibil în hipermarketurile si supermarketurile din România, datorită parteneriatului cu NETOPIA mobilPay. Pentru noi este evident că solutiile mobile vor deveni foarte rapid modalitatea de plată preferată a românilor. Datorită avansării tehnologiei, avem acum la dispozitie cea mai accesibilă modalitate de plată: portofelul virtual, care poate fi accesat  prin smartphone-ul pe care îl ai mereu la tine. Această facilitate le va permite clientilor nostri să îsi plătească cumpărăturile extrem de rapid si sigur si se adresează mai ales acelora care asteaptă inovatie de la orice brand cu care interactionează”, a completat Andreea Mihai, Director de Marketing&Communicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing Carrefour România.

Lansată în martie 2013, aplicatia mobilPay Wallet este disponibilă pentru telefoane smart, poate fi descărcată gratuit din Google Play si App Store si poate fi folosită pentru pentru plata facturilor la utilităti, reîncărcarea cartelelor preplătite, plata notei la restaurant sau pentru produse si servicii furnizate de comerciantii parteneri.

Din 2015, românii pot achita rapid, prin mobilPay Wallet, taxa de pod de la Fetesti, amenzile de circulatie, călătoriile cu mijloacele de transport în comun din Alba Iulia, Turda, Cluj-Napoca si Ploiesti, cumpărăturile din hipermarketuri si restaurante din Capitală.

De asemenea, începând cu decembrie 2015, locatarii a 21.400 apartamente, administrate de  316 asociatii de proprietari din Bucuresti, care colaborează cu Scomet, cel mai mare provider de servicii de administrare a blocurilor de locuinte din Capitală, pot plăti întretinerea direct de pe smartphone, prin portofelul digital mobilPay Wallet.

NETOPIA mobilPay este lider pe piata din România în ceea ce priveste plătile electronice si mobile. În iunie 2010, NETOPIA mobilPay a devenit primul produs românesc premiat în cadrul unei competitii din Silicon Valley. Aplicatia românească s-a situat în top 3 cele mai votate tehnologii în cadrul primei expozitii dedicate start-up-urilor prezente în centrul mondial al gigantilor din domeniul IT. mobilPay Wallet se numără si printre cele mai premiate solutii de plată din România.

Aplicatia a obtinut în 2014 primul loc la Mobile Awards România, la categoria Payment, si a fost numită, printre altele, premiera anului la categoria „Solutii de plată nebancare” în cadrul Galei Nocash 2014. În 2015, inovatia NETOPIA mobilPay a fost recunoscută din nou, cu distinctia ”Premiera anului în offline”, pentru mobilPay Wallet, în timp ce unuia dintre partenerii NETOPIA i-a fost înmânat premiul ”Comerciantul Anului”,  pe zona de carduri, tot în cadrul galei Nocash.  

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 190 de magazine, dintre care 29 hipermarketuri 'Carrefour', 107 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar