transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-07-2013

OIKOS de la Danone - iaurt grecesc pe pat de fructe

OIKOS de la Danone - iaurt grecesc pe pat de fructe

Danone lansează OIKOS - un nou brand de iaurturi inspirat de tradițiile culinare grecești. Pentru început, sunt lansate trei variante de produs, pe pat de fructe: cu căpșune, kiwi sau piersici. De altfel, patul de fructe reprezintă o inovație în portofoliul Danone România și permite mai multă libertate de consum, prin posibilitatea de a mixa sau nu iaurtul simplu și fructele, în funcție de preferințe. Campania de lansare a noului brand constă într-un mix de comunicare ce include: TVC, outdoor, acţiuni de BTL şi relaţii publice, promovare online.

OIKOS pentru greci înseamnă acasă. Când savurează un iaurt OIKOS consumatorii regăsesc starea de bine, sentimentul de „acasă”, oriunde ar fi. Noile iaurturi OIKOS sunt bogate în proteine (5,4%), însă au un conținut scăzut de grăsime, de doar 2,2%, fiind produse cu o textură cremoasă, densă și un gust bun. Toate aceste beneficii recomandă iaurtul OIKOS ca o gustare sățioasă și sănătoasă, potrivită pentru orice moment al zilei.
 
„Știm din studiile de piață că în România 1 din 4 lactate fermentate se consumă ca gustare.

Prin lansarea OIKOS ne dorim să creștem segmentul de gustări sănătoase din România, segment aflat într-o evoluție rapidă la nivel mondial și pentru care se observă o tendință de dezvoltare și pe piața românească. Iar pentru români mâncarea este o experiență în sine, de aceea trebuie să fie în primul rând gustoasă și sățioasă - ceea ce oferă OIKOS - un iaurt consistent, sățios și gustos, dar în acelasi timp și un snack sănătos”, a declarat Anca Stroe, Director de Marketing, Danone Sud Estul Europei.
 
Brandul OIKOS este prezent și în Canada și Statele Unite ale Americii. În Canada, la doar doi ani de la lansare, OIKOS este la acest moment cel mai bine vândut iaurt grecesc de pe piață, iar in America este al doilea cel mai bine vândut brand al Danone, după Activia.

Echipele care au contribuit la dezvoltarea și promovarea brandului OIKOS în România sunt formate din:

Din partea Danone: marketing - Anca Stroe (Director de marketing Danone Sud Estul Europei), Alexandra Crișan (Brand Manager Senior); comunicare corporativă: Cristina Popescu (Manager de comunicare corporativă Danone Sud Estul Europei), Luiza Toma (Manager de comunicare externă și internă Danone România).

Din partea Cohn&Jansen JWT: Alex Negoescu – Creative Director, Dragoș Ioja – Copywriter, Evelin Bundur – Art Director, Ina Simion – Client Service Director, Miriam Ivanescu – Account Director, Codruța Strat – Account Manager, Raluca Iacob – Senior Strategic Planner, Mihai Gheorghe – DTP.

Din partea IMAGE PR: Alina Tătaru (Account Manager); Andra Gherasim (Senior Account Executive).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar