transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 01-10-2023 4.6864 lei 4.9746 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-10-2013

Paul Romana si Paul Promenada Mall - doua noi locatii ale lantului de brutarie Paul

Paul Romana si Paul Promenada Mall - doua noi locatii ale lantului de brutarie Paul

Clienţii Paul sunt aşteptaţi într-o nouă brutărie situată în centrul Bucureştiului, în Piaţa Romană. Locaţia are acces stradal şi este construită în acelaşi stil clasic şi primitor specific brandului. Cu o suprafaţă totală de 150 mp, Paul Romană este a opta brutărie din Bucureşti şi a noua din ţară.
A 10-a locaţie Paul se va deschide tot săptămâna aceasta, pe 17 octombrie în Mall Promenada şi va avea o suprafaţă de 224 mp, incluzând brutăria, terasa exterioară şi terasa interioară.

„Am ales Piaţa Romană deoarece este una dintre principale zone ale Bucureştiului, cu un trafic pietonal intens, un mare centru universitar şi o zonă rezidenţială importantă,” explică Monica Douglas, Marketing Director Paul. „Cu noua brutărie Paul Romană, clienţii pot avea acces uşor la produsele noastre, potrivite pentru orice moment al zilei, cu ingrediente de cea mai bună calitate, servite pe loc sau la pachet. Următorul pas pe care îl vom face în demersul nostru de a veni mai aproape de consumatorii noştri va fi inaugurarea celei de-a 10-a brutării Paul, şi anume în Mall Promenada, săptămâna aceasta. Astfel, vom atinge obiectivul de dezvoltare pe care ni l-am propus pentru acest an şi vom avea 10 brutării Paul în România”, a adăugat Monica Douglas.

Consumatorii Paul sunt aşteptaţi în noua brutărie Paul Romană pe Bulevardul Gheorghe Magheru nr.

28 – 30, de luni până sâmbătă între orele 08:00 – 22:00 şi duminică între 10:00 – 22:00.

Începând cu 17 octombrie 2013, clienţii sunt de asemenea aşteptaţi în Mall Promenada, la intrarea principală dinspre Calea Floreasca, între 07:00 – 23:00, pentru a se răsfăţa cu produsele Paul şi a se relaxa într-o atmosferă franţuzească ce caracterizează brutăriile Paul.

Odată cu aceste două brutării, Paul a creat peste 50 de noi locuri de muncă.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Edgar
spune:important. saptamina vitoaire:Grupa 2000-20001- miercuri de la Ora 14.00 la sala polivalenta. Vineri de la Ora 17.00 la sala polivalnta.Juniori: miercuri si vineri de la Ora 8.00 la sala polivalenta. Grupa 2002-2003: luni si joi devla Ora 12.30 la sala polivalenta. Grupa 2004-2005: simbata de la Ora 15.30 la sala liceului sportiv.Duminica de la Ora 14.30 la sala liceului sportiv.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar