transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-04-2014

Pedigree si Whiskas, impreuna cu Carrefour, ajuta cainii si pisicile fara stapan din adaposturile din Romania

Pedigree si Whiskas, impreuna cu Carrefour, ajuta cainii si pisicile fara stapan din adaposturile din Romania

Carrefour România împreună cu Mars, producătorul Pedigree si Whiskas, lansează pe 3 aprilie 2014 campania „Ajută animalele din adăposturi”, prin care clientii lantului de magazine pot dona mâncare pentru animalele fără stăpân. 

Proiectul se adresează tuturor clientilor Carrefour care îsi doresc să doneze hrană specializată animalelor fără stăpân aflate în adăposturile din 9 orase din România: Brasov, Bucuresti, Buzău, Cluj, Constanta, Focsani, Iasi, Oradea, Pitesti.

Adăposturile sunt selectionate cu sprijinul asociatiei pentru protectia animalelor GIA, sunt verificate din punct de vedere al conditiilor de functionare si adăpostesc animale sterilizate, vaccinate, pregătite pentru adoptie.

În magazinele Carrefour participante la campania „Ajută animalele din adăposturi”, clientii vor putea dona mâncare pentru animale în urnele special create, aflate după casele de marcat.
Toate produsele astfel strânse vor fi directionate către un adăpost din fiecare oras participant.

Lista magazinelor implicate în campanie: Carrefour Bucuresti Băneasa, Carrefour Bucuresti Berceni, Carrefour Bucuresti Colentina, Carrefour Bucuresti Colosseum, Carrefour Bucuresti Militari, Carrefour Bucuresti Orhideea, Carrefour Bucuresti Vitantis, Carrefour Buzău, Carrefour Cluj, Carrefour Constanta, Carrefour Focsani, Carrefour Iasi Era, Carrefour Iasi Felicia, Carrefour Oradea Era, Carrefour Oradea Lotus, Carrefour Pitesti.

MARS ROMÂNIA este o divizie a Mars Incorporated si, în acelasi timp, un pilon important al companiei în regiunea Europei Centrale si de Est. Prezentă pe piata locală încă din 1994, compania a cunoscut în ultimii ani una din cele mai accelerate dezvoltări din rândul companiilor FMCG de pe piata europeană.

Mars Incorporated este unul dintre cei mai mari producatori de alimente din lume, incluzând cea mai mare companie de produse pentru animale de companie din lume, cu mărci precum PEDIGREE, ROYAL CANIN si WHISKAS .

Cu peste 9.

900 de magazine în 33 de tări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienti din Europa, Asia si America Latină.

În România, Grupul Carrefour numără 166 magazine dintre care 25 hipermarket-uri „Carrefour”, 79 supermarket-uri „Market”, 61 magazine de proximitate „Express” si un website de comert online: www.carrefour-online.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar