transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 08-06-2023 4.635 lei 4.9578 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-03-2016

Primul magazin Lidl din Radauti, judetul Suceava

Primul magazin Lidl din Radauti, judetul Suceava

Lidl continua investitiile în Romania prin inaugurarea, în data de 17 martie 2016, a primului magazin în municipiul Rădăuti, judetul Suceava, reteaua sa ajungând astfel la 194 de magazine în toată tara.

Noua unitate se va deschide pe strada Stefan cel Mare, nr. 77-81, iar, odată cu deschiderea sa, vor fi create 20 de noi locuri de muncă. Orarul de functionare a noii unităti va fi următorul: între 7:30 si 21:00, de luni până sâmbătă, iar duminica, între 8:00 si 19:00.

Noul magazin se află în linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor, în conformitate cu normele de protectie a mediului. Astfel, alături de noul sediu central Lidl din Bucuresti si de sediul logistic de la Lugoj, procesul de executie a noului magazin se aliniază trendului de dezvoltare imobiliară durabilă, care să se încadreze în standardele europene.

Inaugurarea magazinului din Rădăuti continuă, totodată, strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecventă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reteaua Lidl fiind produse în România, propunând clientilor săi si mărci de calitate superioară din alte tări din întreaga Europă.

Activând în 26 de tări din Europa, cu mai mult de 170.

000 de angajati, Lidl se numără printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial. Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, cu peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea pentru aproximativ 10.000 de magazine.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar