transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-04-2024 4.6712 lei 4.9758 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-05-2014

Profi - magazine noi in Bucuresti si Caracal

Profi - magazine noi in Bucuresti si Caracal

PROFI a deschis la Bucuresti prima din cele doua unitati pe care le-a preluat de la Cris-Tim si totodata a inaugurat prima sa unitate din Caracal. Astfel, reteaua PROFI ajunge sa numere 219 unitati operationale in intreaga tara.

Magazinul preluat de la Cris-Tim devine cel de al 25-lea PROFI din Bucuresti, va functiona in format City cu o suprafata totala de 426 mp si un spatiu de vanzare de 217 mp, pe Str. Pajura nr.24, sector 1. Acesta este cel de-al treilea PROFI City din capitala, dupa cele din cartierele Rahova si Drumul Taberei, si reprezinta cea de-a 21-a unitate cu acest format din tara.

“Cris-Tim ocupa de multa vreme un loc important in sortimentatia PROFI ce cuprinde peste 5000 de produse de calitate la unele dintre cele mai bune preturi de pe piata, iar deschiderea noului magazin PROFI intr-un spatiu Cris-Tim reprezinta o amplificare a cooperarii dintre cele doua companii,” a declarat Pawel Musial, director general PROFI Rom Food. “Foarte curand, vom inaugura si al doilea magazin PROFI preluat de la Cris-Tim, la Mogosoaia.”

Magazinul PROFI din Caracal este situat pe Str. Iancu Jianu nr.14, colt cu Str. Mieilor nr.3, se intinde pe o suprafata totala de 450 mp si detine o sala de vanzari de 320 mp. Aceasta este cea de a treia unitate PROFI din judetul Olt si va functiona in format standard, la fel ca si cele din Slatina si Corabia.

Caracal este cea de-a 112-a localitate de pe harta PROFI.

In prezent, prin numarul mare de magazine detinute in 39 de judete, PROFI se situeaza pe cea doua pozitie din retailerul modern romaniesc, avand peste 5000 de angajati.
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar