transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-09-2014

Profi a ajuns la 248 de magazine, inaugurand si o platforma de legume si fructe la Timisoara

Profi a ajuns la 248 de magazine, inaugurand si o platforma de legume si fructe la Timisoara

S-a deschis un nou magazin PROFI la Constanta si altul la Oradea, iar recent a fost inaugurata o platforma de legume si fructe la Timisoara, lantul extinzandu-si astfel reteaua la 248 de magazine si marindu-si considerabil capacitatea logistica.

Magazinul din Constanta este o unitate in format standard amplasata pe Bulevardul Tomis la numarul 318, cu o suprafata totala de 584 mp din care sala de vanzari masoara 370 mp. Acesta este al optulea PROFI din municipiul Constanta, in judet mai existand o unitate la Mangalia.

Al cincilea magazin PROFI din Oradea s-a deschis in format PROFI City pe strada Sovata nr.50, cu o suprafata totala de 443 mp, spatiul de vanzari  acoperind 265 mp. In Oradea mai exista trei unitati City si una standard, iar la nivelul judetului Bihor, PROFI este prezent cu un total de opt magazine.

Noua platforma deschisa langa Timisoara, in comuna Ghiroda, pe Calea Aviatorilor nr.4, este cea mai mare dintre platformele de legume-fructe ale PROFI, ea intinzandu-se pe o suprafata totala de 2700 mp si avand si o zona de cross-docking. Celelalte au fost inaugurate la Cluj-Napoca tot in acest an, si la Chiajna, langa Bucuresti, la finalul anului trecut.Pe langa aceste platforme pentru legume si fructe proaspete, PROFI mai detine in prezent doua centre logistice la Cluj-Napoca si la Aricestii Rahtivani, langa Ploiesti. Astfel, PROFI detine in prezent  33.379 mp de spatii logistice.

Continuandu-si politica ambitioasa de dezvoltare inceputa in urma cu cinci ani, PROFI se situeaza in acest moment pe un confortabil loc doi in randul retailer-ilor moderni din tara noastra, avand 248 de magazine in 121 de localitati din 40 de judete, si peste 6000 de angajati.
 

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar