transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 22-08-2013

PROFI a deschis doua noi magazine in Prundu Bargaului si in Fagaras

PROFI a deschis doua noi magazine in Prundu Bargaului si in Fagaras

PROFI a deschis un nou magazin la Prundu Bargaului aceasta fiind cea de-a 95 localitate din tara in care retailer-ul se face prezent. Construita in format standard, unitatea din Prundu Bargaului se afla situata pe Str Principala nr.136, are o suparafata totala de 420 mp si o sala de vanzari de 305 mp. Acesta este cel de-al treilea magazin PROFI din judetul Bistrita alaturi de celelalte doua deja existente in muncipiul Bistrita.

Inaugurarea de la Prundu Bargaului vine dupa ce saptamana trecuta, pe 14 august, PROFI a deschis primul sau magazin din Fagaras, al saselea din judetul Brasov, tot in format standard, cu o suprafata totala de 505 mp si o sala de vanzare de 338 mp.

Aproximativ 200.000 de clienti calca zilnic pragul magazinelor PROFI pentru a se bucura de cele peste 5000 de produse oferite de acestea de multe ori la unele dintre cele mai bune preturi de pe piata. PROFI incurajeaza productia locala, cea mai mare parte a sortimentatiei PROFI fiind produsa in Romania. Succesul PROFI se datoreaza intr-o masura considerabila si numarului din ce in ce mai mare de branduri proprii, care tind sa se apropie de 20% din totalul produselor.In prezent, PROFI are aproximativ 4500 de angajati care activeaza in magazine in format standard, City si Mall din 95 de localitati aflate in 36 de judete. Prin numarul mare de magazine, PROFI este in acest moment cel de-al doilea mare retailer alimentar modern din Romania.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Jesus
Hi geiles Thaigirl, wenn ich dir mit 47 nicht zu alt bin, wfcrde ich dich ja libeend gern lecken und ficken!!!Wenn du willst, brauchst du auch nicht mehr allein bleiben, grins, dann mussten wir das Bussen auch nicht laufend unterbrechen!!!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar