transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-11-2013

Profi a inaugurat doua noi magazine in Turnu Magurele si Urlati

Profi a inaugurat doua noi magazine in Turnu Magurele si Urlati

PROFI a inaugurat 10 magazine in cursul lunii octombrie, iar in luna noiembrie 2013 a deschis alte doua, la Turnu Magurele si Urlati, extinzandu-se intr-un ritm alert care ii va permite sa ajunga la cel putin 200 de magazine pana la sfarsitul anului.

“Piata o cere si noi facem tot posibilul pentru a aduce in cat mai multe locuri formele moderne de comert in care calitatea produselor este garantata iar preturile sunt bune si foarte bune,” a declarat Pawel Musial, directorul general PROFI Rom Food. “Magazinele noastre nu doar ca transforma experienta cumparatului intr-o placere dar, in plus, prin faptul ca isi platesc la zi toate taxele si  impozitele, ele contribuie cu resurse importante la asigurarea pensiilor, asistentei medicale si a tuturor celorlalte facilitati oferite de stat din banii de impozite.”

Magazinul din Turnu Magurele, judetul Teleorman, se afla amplasat Str. Mihai Bravu nr. 30 si are o suprafata totala de 860 mp si o sala de vanzari de 560 mp in format PROFI standard.

Tot standard este si magazinul din Urlati, judetul Prahova, aflat pe Str. 1 Mai nr. 68, cu o suprafata totala de  590 mp si o sala de vanzari de 318 mp.

PROFI este cel de al doilea mare lant de retail din Romania, cu un total de 189 de magazine aflate in 99 de localitati, asigurand locuri de munca la peste 4500 de angajati si desfacand o gama de mai mult de 5000 de produse de calitate, aproximativ 80% din cele alimentare provenind din Romania.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar