transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 05-12-2023 4.571 lei 4.9678 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-07-2013

Reducerea TVA la paine se va regasi in scaderea proportionala a preturilor la raft - afirma AMRCR

Reducerea TVA la paine se va regasi in scaderea proportionala a preturilor la raft - afirma AMRCR

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România prin membrii săi salută decizia Guvernului de reducere a cotei TVA la pâine și produse de panificație la 9%.  
 

"Ne aflăm într-o situație extrem de dificilă de subconsum și suntem cu toții de acord că o cotă mare de TVA este o frână în creșterea consumului și implicit a bunăstării cetățenilor. În ultimul timp au fost destui sceptici care au descurajat Executivul să reducă mai devreme taxa pe valoarea adăugată pretinzând că o micșorare a acesteia se va regăsi în profitul  comercianților. Noi dorim să ne adresăm consumatorilor noștri, dar și celor care au rezerve în legătură cu această măsură asigurindu-i că diferența de preț aferentă scăderii cotei de TVA va fi resimțită de către clienții noștri în buzunarul lor, așa cum am declarat de atâtea ori cu consecvență", au declarat reprezentantii asociatiei.

"Ne exprimăm speranța că această măsură va fi urmată de reducerea taxei pe valoarea adăugată la toate produsele, în așa fel încât să se relanseze creșterea economică care a avut atât de mult de suferit printr-o cotă mare de TVA. Marii retaileri își propun să întreprindă toate demersurile care le stau la îndemână pentru ca prețurile de la raft să scadă în mod efectiv cu același procent cu care va scădea cota taxei", au spus reprezentantii asociatiei.

„Un element esențial al acestui demers este implicarea producătorilor. În consecință membrii AMRCR vor continua operațiunile comerciale cu  producătorii care înțeleg să respecte și să aplice această măsură economică. În opinia membrilor noștri, cei mai mari operatori de retail de pe piața românească, o astfel de măsură  va contribui la reducerea evaziunii fiscale, la încurajarea producătorilor locali și va stimula cu siguranță și consumul”, a declarat Delia Nica, director executiv AMRCR.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Laryssa
Hey There. I found your blog the use of msn. That is a really well wiettrn article. I'll make sure to bookmark it and return to read extra of your useful info. Thanks for the post. I'll certainly return.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar