transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 22-04-2024 4.6687 lei 4.9764 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-03-2014

Sacose Remesh din material publicitar reciclat, disponibile in toate hipermarketurile Carrefour din Bucuresti

Sacose Remesh din material publicitar reciclat, disponibile in toate hipermarketurile Carrefour din Bucuresti

Carrefour lansează campania “Shop cu dublu scop” si introduce linia de sacose Remesh în toate cele 8 hipermarketuri ale sale din Bucuresti, veniturile dobândite în urma vânzărilor revenind asociatiei Ateliere Fără Frontiere.

Remesh este un proiect dezvoltat de asociatia Ateliere Fără Frontiere, ce constă în confectionarea de genti, portofele, mape, penare si accesorii din deseuri publicitare, reciclate într-un atelier de insertie socio-profesională. Proiectul a luat nastere ca răspuns la două mari probleme: excluziunea socială si abundenta campaniilor publicitare stradale în Bucuresti.

Carrefour este partenerul de încredere al Ateliere Fără Frontiere, asociatie ce are ca misiune insertia socio-profesională a persoanelor ce apartin grupurilor defavorizate, prin activităti de reciclare si reutilizare a deseurilor.

În acest moment sunt disponibile la vânzare 2 modele de sacose Remesh: Resist si Refill.

“Atrăgătoare prin design-ul unic si colorat, indispensabile prin rezistenta materialelor din care sunt confectionate, sacosele sunt potrivite oricărei activităti, fie că le porti la birou, la plimbare sau la cumpărături. Mult mai important însă, este faptul că, pe lângă aspectul atractiv, prin achizitionarea acestor produse sustinem economia socială a României. Acest proiect se înscrie perfect în politica noastră, de a contribui la crearea unei vieti mai bune pentru români.” a declarat Andreea Mihai, director marketing al Carrefour România.Ateliere Fără Frontiere este o asociatie română non-profit de insertie a cărei misiune este integrarea socio-profesională a persoanelor în mare dificultate, lupta împotriva risipei si poluării prin reconditionarea si reciclarea echipamentelor IT uzate, reutilizarea deseurilor publicitare prin confectionarea de sacose si obiecte promotionale, solidaritatea prin donatii de echipamente IT pentru proiecte educationale si organizarea de santiere de solidaritate.

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de tări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienti din Europa, Asia si America Latină.

În România, Grupul Carrefour numără 165 magazine dintre care 25 hipermarket-uri „Carrefour”, 78 supermarket-uri „Market”, 61 magazine de proximitate „Express” si un website de comert online: www.carrefour-online.ro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar