transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-05-2024 4.5889 lei 4.9757 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 17-12-2015

Serviciile PayPoint, disponibile in peste 140 de magazine Carrefour din Romania

Serviciile PayPoint, disponibile in peste 140 de magazine Carrefour din Romania

Carrefour România anuntă semnarea parteneriatului cu PayPoint România, principalul operator de plăti în numerar si încărcare electronică prin puncte de retail. Ca urmare a semnării acestui acord de colaborare, clientii magazinelor Carrefour beneficiază acum si de avantajele sistemului PayPoint. Acestia îsi pot plăti simplu si rapid facturile de utilităti, facturile emise de operatorii de telefonie, cablu si internet, asigurările si ratele.

„Colaborarea cu PayPoint România este una importantă pentru compania Carrefour, în contextul în care primordial pentru noi este să venim tot timpul în întâmpinarea nevoilor clientilor nostri, nevoi ce sunt într-o continuă schimbare. Prin semnarea acestui acord cu PayPoint, ne dorim o colaborare fructuoasă, cu un partener ce doreste constant să ofere servicii inovatoare clientilor săi. În acelasi timp, avem încrederea că si clientii nostri vor întelege avantajele implementării acestui sistem de plăti în toate magazinele Carrefour din tară”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing si PR Carrefour România.

Plătile se efectuează printr-o metodă modernă, sigură si facilă, terminalele PayPoint fiind disponibile în toate formatele de magazine Carrefour prezente pe întreg teritoriul României: în cele 29 de hipermarket-uri Carrefour, în cele peste 100 de supermarket-uri Carrefour Market si în 11 magazine de proximitate Carrefour Express.

Pentru a efectua o tranzactie, consumatorul trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin Carrefour, la punctul cu semnalizare PayPoint si să comunice vânzătorului ce tip de plată doreste să efectueze. După procesarea tranzactiei pe terminalul PayPoint, acesta va încasa banii în numerar si îi va oferi un bon cu toate detaliile tranzactiei (data, locatia, furnizorul etc.).

Consumatorul nu plăteste niciun comision pentru tranzactie si nici nu este nevoit să efectueze cumpărături în magazin pentru a avea acces la sistemul PayPoint.
 
„Parteneriatul semnat cu Carrefour ne consolidează pozitia în segmentul de retail modern si ne aduce mai aproape de numerosii consumatori care intră în magazinele Carrefour. Fie că vor merge la supermarket pentru cumpărăturile zilnice sau la hipermarket pentru aprovizionarea săptămânală, consumatorii beneficiază si de serviciile noastre de plăti, care le vor usura viata. Suntem mândri de această colaborare, deoarece aducem serviciile PayPoint într-o retea natională importantă, cu vechime si credibilitate pe piata din România. Avem certitudinea că avantajele sistemului nostru se vor bucura de apreciere si din partea clientilor Carrefour, pentru care un singur drum la magazin le va permite să rezolve si problema facturilor sau a altor tipuri de plăti disponibile pe terminalul nostru”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile.

În România, Grupul Carrefour număra 189 de magazine dintre care 29 hipermarketuri 'Carrefour', 106 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.

În România, PayPoint si-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub marcă proprie în august 2008 si si-a extins portofoliul de clienti prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare.

În prezent, reteaua punctelor de plată PayPoint numără peste 9.450 de terminale iar compania are încheiate contracte cu 106 clienti importanti din domenii precum: telecomunicatii, utilităti, servicii financiare, securitate, plăti în numerar pentru servicii online, transfer de bani, transport si nu numai.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar