transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 17-04-2024 4.6818 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 08-10-2015

Stikeez, din nou la Lidl, intr-o formula noua

Stikeez, din nou la Lidl, intr-o formula noua

Din 5 octombrie 2015, gama Stikeez se întoarce la Lidl, într-o nouă campanie de colecționare. Noi membri se alătură colecției îndrăgite atât de cei mici, cât și de cei mari. După succesul înregistrat anul trecut de simpaticele figurine gumate, o nouă colecție de personaje vesele și jucăușe Stikeez vă invită în magazinele Lidl pentru a le cunoaște și a intra în lumea lor fantastică.

Noua familie Stikeez e cu atât mai specială, cu cât unii dintre cei 24 de membri au puteri magice: Lobby și Hi luminează pe întuneric, iar Sweety și Oscar sclipesc de bucurie. Sidefații, adică Beany și Boo, dau o notă de eleganță figurinelor Stikeez de la Lidl, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

"Pentru fiecare 50 de lei cheltuiți în magazinele Lidl, vei primi câte o figurină Stikeez, ceea ce te aduce cu un pas mai aproape de completarea colecției. Micuților nerăbdători, care vor să strângă la un loc întreaga familie Stikeez cât mai curând, Lidl le pune la dispoziție revistele Stikeez (7.99 de lei), fiecare revistă conținând câte o figurină", spun oficialii Lidl.

"Fiindcă orice familie are nevoie de o căsuță, oferă-i micuțului tău modalitatea perfectă de a păstra figurinele Stikeez cu albumul de colecționare (14.

99 de lei) sub formă de submarin, pe care îl poți achiziționa din magazinele Lidl. Poți transforma cutia albumului pentru colecție într-un joc pentru cei mici și pentru cei mari deopotrivă. Iar, dacă vrei să îi scoți la plimbare, sau în parc, poți transporta figurinele în săculețul pentru colecționare (5.99 de lei). Mr. Squid, Chukapi și Baloon și toți prietenii lor sunt pregătiți să se îmbarce în marea aventură alături de micuțul tău".

În plus, membrii familiei Stikeez pot fi mereu aproape de cei mici prin noua aplicație Stikeez-App, disponibilă pentru descărcare atât pentru sistemul de operare iOS, cât și pentru Android. Pe smartphone sau pe tabletă, copiii pot porni oricând într-o aventură alături de personajele lor preferate. Campania Stikeez se desfasoara în magazinele Lidl în perioada 5 octombrie – 15 noiembrie 2015.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar